Amstel Hattyú Fogadó

Típus

Panziók, Fogadók


Elérhetőségek

Amstel Hattyú Fogadó

Hungary, H-9025 Győr, Töltésszer u. 18.

Tel.: (+36) 96-518-423 | Fax: (+36) 96-524-887

E-mail: info@amstelhattyu.hu

Partner weboldala

Általános adatok

Az épület,amelyben jelenleg egy 22 szobás szálloda és az AMSTEL Cafe & Restaurant üzemel, a 60-as évek elején hamisítatlan Duna- parti csónakháznak épült, nyüzsgő élettel.
A Téringer család 1995-ben vásárolta meg az épületet, amely Győr egyik legszebb fekvésű részén, a belvárostól néhány percnyi sétára, közvetlenül a Mosoni- Duna partján található.

A szálloda közelében /kb 200 m/ található egy fedett uszoda, egy gyógy- termál- és élményfürdő és a városi strand. A Duna túlpartján, éppen a fogadóval szemben helyezkedik el a Széchenyi István egyetem. A most átadott , Révfalut Szigettel összekötő Jedlik híd közúti összeköttetést teremt az egyetem, Révfalu és Sziget városrész között.
A folyamatos átépítések, felújítások után az eredeti épületszárny kibővült egy minden igényt kielégítő 3 csillagos szállodával, egy szolid eleganciával berendezett 130 fős étteremmel és egy ugyancsak 130 fős fedett Duna parti terasszal.

Szolgáltatások

Az AMSTEL HATTYÚ FOGADÓ konferenciák, tréningek megrendezésére alkalmas különtermekkel is várja partnereit.

Különtermeink technikai felszereltsége: hangosítás, írásvetítő, TV- DVD- CD lejátszó, vetítővászon, flipchart.

Az AMSTEL HATTYÚ Fogadó termeiben vállaljuk társas rendezvények, esküvők, üzleti megbeszélések, osztálytalálkozók, érettségi bankett, ballagás lebonyolítását.

Duna-parti teraszunk szabadtéri rendezvények, grill-partyk ideális helyszíne.

Az AMSTEL HATTYÚ Fogadó 5500 m2-es parkjában salakos teniszpálya, ping- pong asztal, lengőteke stb. biztosít sportolási és szórakozási lehetőséget felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt.

Vendégeink ZÁRT, kamerákkal is ŐRZÖTT PARKOLÓNKBAN térítésmentesen és biztonságosan helyezhetik el gépjárműveiket.

Vízi úton érkező Vendégeinket kamerával őrzött, KISHAJÓK KIKÖTÉSÉRE is alkalmas stégek várják fogadónk zárt Duna-parti területén.

Igény szerint, térítés ellenében, fakultatív programokat is szervezünk Vendégeinknek: városnézés, kirándulások, borkóstolók, fiakkeres városnézés, sétakocsikázás, szigetközi hajókirándulás stb.

Négylábú kedvenceiket is szeretettel látjuk, elhelyezésük térítésmentes!

Valamennyi munkatársunkat egy cél vezérel:dolgozni az elégedett vendégért, boldog pillanatot szerezni másoknak egy finom étellel, ízekkel, zamatokkal, remek italokkal!


AMSTEL HATTYÚ FOGADÓ = MINŐSÉG MEGFIZETHETŐ ÁRON !

Szeretettel várunk minden Kedves Vendéget!

 Fotógaléria

Fogadó, panzió, szállás, hotel, étterem, restaurant, kerthelyiség, gasztronómia, termál, termálfürdő, gyógyfürdő, esküvői vacsora, rendezvény, konferencia
Vissza... Partner weboldala