Aquacity Zalaegerszeg

Típus

Élményfürdők


Elérhetőségek

2015-ben nyitva Június 13-tól Szeptember 1-ig

Nyitva tartás: Minden nap 10-20 óráig

Címünk: 8900 Zalaegerszeg, Fürdő sétány 2.

Általános e-mail: aquacity@aquacity.hu

Pénztár e-mail: fopenztar@aquacity.hu

Telefon: +36 92/599-101
(A fürdő nyitva tartási idejében hívható.)

GPS koordináták: É46.86596, K16.82414

Partner weboldala

Általános adatok

A páratlan élményeket, önfeledt szórakozást kínáló AquaCity Vízicsúszda és Élménypark festői környezetben, Zalaegerszegen, a Gébárti-tó partján helyezkedik el, mintegy 7,5 ha területen. A Vízi paradicsom Közép-Európa legnagyobb víztömegével, 6000 m2 vízfelülettel, számos medencével, csúszdával, vízi és szárazföldi attrakcióval várja korosztálytól függetlenül a vízi élmények szerelemeseit.

Szolgáltatások

Próbálja ki 9 óriáscsúszdánk egyikét, vagy akár mindegyiket! Merüljön el az ország legnagyobb hullámmedencéjének habjaiban, ringatózzon matraccal vagy anélkül a lassú folyó lágy sodrásán, tegye próbára bátorságát az ugrómedencében vagy a mászó falon, relaxáljon a jakuzzi medencék valamelyikében, vagy hűtse le magát a strandmedencében. Az AquaCity nem csak a nagyobbak vízi paradicsoma, hiszen mi a legkisebbekre is gondoltunk. Gyermek és bébi medencénk különböző attrakciókkal várja a lurkókat. Az AquaCityben szárazföldi élményelemekben sincs hiány, strandröplabda-, strandfoci pálya és egy szabadtéri fitness park is várja mindazokat, akik unják a vizes kalandokat.

Az AquaCityben minden adott ahhoz, hogy az itt eltöltött idő legyen a legjobb nap a nyáron.

Győződjön meg Ön is személyesen arról, hogy élményparkunkban minden együtt van ahhoz, hogy egy vagy akár több felejthetetlen élményekben gazdag napot töltsön el, legyen Ön akár gyermek akár felnőtt.

Látogasson el hozzánk, garantáltan nem felejti el az itt eltöltött napot!
 Fotógaléria

élményfürdő, csúszdák, anaconda, fekete lyuk, őrült folyó, multi, twiszter, kamikaze, hidrocső, hullámmedence, ugrómedence, lassú folyó, jakuzzi medencék, termálfürdő
Vissza... Partner weboldala