Arany Strucc Hotel és Étterem

Típus

Hotelek, Kastélyszállók


Elérhetőségek

ARANY STRUCC SZÁLLODA
9730 Kőszeg, Várkör 124.
Tel.: 00 36 94 360 323
Fax.: 00 36 94 563 330

Cukrászüzem: 00 36 94 563 345

Arany Strucc Étterem

Telefon: 00 36 94 563 329

E-mail : info@aranystrucc.hu

Partner weboldala

Általános adatok

Az Arany Strucc Hotel és Étterem Kőszeg város központjában lévő Főtéren található. A Strucc Szálloda barokk stílusban épült a XVII. században, nevét egykori tulajdonosáról, Strauss vendégfogadósról kapta. Magyarország egyik legrégibb szállodája, létéről már az 1700-as elöljárósági jegyzőkönyvek is tanúskodnak. E neves épületben találhatja meg éttermünket, ahol a mindenkori idényjellegű, házias és a környékre jellemző ételkülönlegességeket kínáljuk, de megtalálható étlapunkon a nemzetközi konyhák remekei is. Nyitottak vagyunk egyéni kérések teljesítésére is.

Szolgáltatások

Magyarország egyik legrégibb szállodája, létéről már az 1700-as elöljárósági jegyzőkönyvek is tanúskodnak. Nevét az első tulajdonosról Strauß Ignác vendégfogadósról kapta.

Az ország "ékszerdobozaként" ismert város központjában fekszik, melyről a szomszédos Jézus-Szíve Plébániatemplom harangja is pozitív visszhangot zendít.

A szálloda családias vendégszeretettel fogadja a város műemlékeivel, természeti szépségével, jellegzetes növény- és állatvilágával ismerkedni vágyó hazai és külföldi látogatókat.

Az országban elsőként létrehozott Irottkő Natúrpark lehetővé teszi a természeti adottságokra épülő lehetőségek kihasználását. (tanösvények, túraútvonalak, erdei tornapályák).

2001-ben a "NATÚRPARK ÁLTAL ELISMERT SZÁLLÁSHELY" örökös címet adományoztak a szállodának. A patinás szálloda 15 szobával várja vendégeit, melyek egy-kettő-három-négyágyasak.

Minden szobához fürdőszoba (zuhanyzó vagy kád+WC) és színes televízió tartozik. A szobák jelentős része hűtőszekrénnyel is fel van szerelve.

Októbertől-áprilisig elő illetve utószezoni áron vehetik igénybe vendégeink szolgáltatásainkat. A családosoknak, nászutasoknak, nyugdíjasoknak egész évben kedvezményes üdülést kínálunk. Csoportoknak további kedvezmények!

Cukrászda

A 2001-ben nyitott antik stílusú cukrászdában kellemes körülmények között kóstolhatják meg vendégeink, a saját cukrászüzemünkben készített termékeinket.
Mindennap friss és változatos süteményekkel, kávéval várjuk kedves vendégeinket!

A cukrászüzemben esküvői és figurás torták, valamint egyedi igény szerinti megrendelést is készítünk!


Arany Strucc Étterem

Az Arany Strucc Étterem Kőszeg város központjában lévő Főtéren található. A Strucc Szálloda barokk stílusban épült a XVII. században, nevét egykori tulajdonosáról, Strauss vendégfogadósról kapta. E neves épületben találhatja meg éttermünket, ahol a mindenkori idényjellegű, házias és a környékre jellemző ételkülönlegességeket kínáljuk, de megtalálható étlapunkon a nemzetközi konyhák remekei is. Nyitottak vagyunk egyéni kérések teljesítésére is.

Az Irottkő Natúrpark Egyesület az Elismert Vendéglátóhely Örökös címet adományozta az eddig bizonyított magas színvonalú vendéglátás elismeréséül. Éttermünk reggel 10-től éjfélig, hétvégén hajnali 2-ig áll vendégeink rendelkezésére. Szívesen szolgálunk ki csoportokat, családi összejöveteleket, baráti társaságokat, ballagás utáni és bálozás előtti étkezni vágyókat, kiránduló csoportokat, osztálytalálkozókat. Ilyenkor 10 - 15 % kedvezményre is van lehetőség. Előzetes megbeszélésre hangulatos élő-zenét is szívesen biztosítunk.

A korabeli, boltíves termeinken kívül és virágos, hangulatos teraszunkon helyet foglaló vendégeink a figyelmes kiszolgáláson és a gasztronómiai örömökön túl, még egy lenyűgöző látvány részesei is lehetnek, hiszen belecseppennek Magyarország egyik legszebb terének látványába.

Innen szemlélhető a Szentháromság szobor 1713 óta, a háromhajós Jézus-Szíve plébániatemplom, a legszebb eklektikus épületünk a posta, a Lauringer-ház és a főtér sok-sok élményt nyújtó építménye.

A kellemes jóllakottság után rövid sétával megközelíthető többek között a kőszegi vár, a gyönyörű Jurisics-tér, de Ausztria közelsége is kirándulásra csábíthatja vendégeinket.

Keresse fel az Arany Strucc Éttermünket és maradandó élményben lesz része!

 Fotógaléria

Szállás, étterem, gasztronómia, hotel, Kőszegi hotel, kőszeg belvárosa, történelmi belváros, wellness, termálfürdő a közelben
Vissza... Partner weboldala