Balfi Halászcsárda

Típus

Csárdák


Elérhetőségek

9494 Balf, Fő u. 2.
Tel.: 00-36 99-531-123
Email: fish@white.hu

Partner weboldala

Általános adatok

Ezzel a csárdával Gergye András tulajdonos rég dédelgetett álma vált valóra, hogy családias környezetben, a kitűn? hangulat és az igényes kiszolgálás mellett, magas gasztronómiai színvonalon és természetesen magyaros halételekkel fogadhassák vendégeiket, ezzel is gazdagítva Sopron és környéke turisztikai jelent?ségét.
Az álom hisszük, hogy valóra vált!

Szolgáltatások

Éttermünk a Fertő tó magyar oldalán mit is kínálhatna mást, mint főként a közös tó ?gyümölcseit? természetesen a magyar ízvilág kereteiben?! Ha kedve úgy tartja, kalandozhat a halételeknél más tájak ízei felé, vagy válasszon kedve szerint egyedien magyaros zamatot hordozó ételeket. Engedje meg, hogy segítsük ételeihez a borválasztást, ahol a helyi jellegzetességekhez a híres Soproni és Tokaji borokat ajánljuk! Nem fog csalódni, a lendületesen egyedi ízek kiváló társakra találnak éttermünk boraival, hogy kölcsönös harmóniában az Ön érzékszerveit kitöltse!

További szolgáltatások:
-bels?, zárt parkoló a gépkocsival rendelkez?k számára
-hangulatos, magyar tradicionális népzenével, cigányzenekar mulattatja kedves vendégeinket (csárdás zene )

 Fotógaléria

Csárda, étterem, gasztronómia, halételek, magyaros ételek, termálfürdő, gyógyfürdő, csárdás zene, horgászat, borkóstoló, soproni borok
Vissza... Partner weboldala