Büki Gyógyfürdő

Típus

Termálfürdők, Gyógyfürdők


Elérhetőségek

Cím: 9740 Bük, Termál krt. 2/A

Tel.: 06 94 558 080

E-mail: marketing@bukfurdo.hu

www.bukfurdo.hu

Partner weboldala

Általános adatok

Van egy csodálatos hely Nyugat-Dunántúlon, ahol minden korosztályt tökéletes kikapcsolódás vár. Bük óriási gazdagságra lelt, amikor határában meleg vizet találtak. 1965-ben gyógyvízzé minősítették az egyedi összetételű, több mint 15.000 mg/l ásványianyag-tartalmú termálvizet, és a medencék, később a fedett fürdő építésével, majd további fejlesztésekkel Bükfürdő fokozatosan Európa-szerte ismert gyógyfürdő és gyógyhely lett. A Bükfürdő Thermal & Spa igazi paradicsom a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyók számára.


Szolgáltatások

A 14 hektáros, árnyas fákkal borított parkban fekvő fürdőkomplexum 34 medencével, több mint ötezer négyzetméter vízfelülettel, gyógy-, strand- és élményfürdővel, modern szaunavilággal és wellness centrummal, elismert gyógyászati részleggel, kempinggel áll a vendégek rendelkezésére.

A gyógyulni vágyókat gyógyvizes medencék, gyógy- és wellness kezelések, gyógykúrák, nyugodt pihenés, a gyermekes családokat élmény- és gyermekmedencék, játszótér, beltéri és kültéri csúszdák, színes játékokkal felszerelt játszószoba, önfeledt játék és szórakozás várja, az aktív kikapcsolódást kedvelők sportpályák, úszómedencék és vidám szórakoztató programok közül választhatnak.

A fürdővendégeket számos vendéglő, finom falatokat kínáló büfé várja.

Fedezze fel Ön is Bükfürdő varázslatos világát!

 Fotógaléria

gyógyfürdő, termálfürdő, élményfürdő, wellness, gyógyvíz, csúszda, medence, Bük, Bükfürdő, hotel, panzió, étterem, fürdőkomplexum, strand, szabadidő, aktív pihenés, kikapcsolódás
Vissza... Partner weboldala