Csornai Termálfürdő

Típus

Termálfürdők, Gyógyfürdők


Elérhetőségek

Csornai Aquatermál Fürdő

9300 Csorna, Thölköly u. 52.

Telefon: 06-70/505-7661

E-mail: info@csornaifurdo.hu

Partner weboldala

Általános adatok

A Rábaköz egyik legkedveltebb fürdőhelye a csornai termálfürdő. A fürdő megközelítése: gépkocsival a 86-os főúton Csornától északra, Bősárkány irányában. Előtte egy 120 férőhelyes parkoló és nyitott kerékpártároló van kiépítve. A fürdő nyugodt, kellemes zöldövezetben várja vendégeit május és szeptember között. A magas sótartalom miatti egyedi összetételű gyógyvíznek köszönhetően külföldről és belföldről is sok visszajáró vendég keresi fel a fürdőt. Új termálvizes medencéivel és oktatásra, csoportos foglalkozásokra is alkalmas úszómedencével várja kedves látogatóit.

Szolgáltatások

Az itteni gyógyvíz magas sótartalma miatt egyedi összetételű, nátriumot és káliumot tartalmazó alkáli-hidrogénkarbonátos termálvíz, mely összetételénél fogva (fürdő illetve ivókúraként) alkalmas különféle mozgásszervi, nőgyógyászati és légzőszervi betegségek, valamint gyomorfekély, epebántalmak, bélműködési zavarok és pikkelysömör kezelésére. Jelenleg a fürdő területén négy termál medence várja a gyógyulni vágyókat, vagy az egészségmegőrzés céljából fürdőző vendégeket, egy úszómedence áll a sportolni vágyók rendelkezésére, és a gyerekekre is gondoltak az építők, számukra egy tanmedencét alakítottak ki. A gyönyörűen parkosított strandon kellemes a napozás, a pihenés. A területen sportpályák és büfé, a szomszédos kempingben teniszpálya is található. A szezonálisan nyitvatartó fürdő közelében különféle szálláslehetőségek is rendelkezésre állnak, így több napra is tervezhetnek az idelátogató vendégek.

 Fotógaléria

termálfürdő, gyógyfürdő, wellness, gyógyászat, terápia, gyógyvíz, szauna, masszázs, élményfürdő, csúszda, szolárium, üdülési csekk, hotel, étterem, szállás
Vissza... Partner weboldala