Festetich Kastélyszálló

Típus

Hotelek, Kastélyszállók


Elérhetőségek

9622 Szeleste, Arany János u.
info@szelesteikastely.hu
Tel.: +36/95/565-001
Fax: +36/95/365-014

Partner weboldala

Általános adatok

Nyugodt, festői környezetben, egy 13 hektáros arborétum ölelésében található a 150 éves Festetich Kastélyszálló és a modern Zsuzsanna Hotel, melyben szállodánk gyógyvizes medencéi találhatóak. Az összesen több mint 70 férőhellyel - ideális helyszín csoportos és céges rendezvények, tréningek, konferenciák lebonyolítására, valamint egyéni és családos pihenésre.
Szeleste 20 km-re fekszik Szombathelytől, vonzáskörzetben található Sárvár, Kőszeg, Burgenland, Sopron és az Őrség. A Kastély szomszédságában található a szezonálisan működő 1000m2 vízfelülettel és Európa egyik legjobb minőségű gyógyvizével és termálvízzel rendelkező Szelestei Gyógyfürdő.

Kastélyunk Szeleste nevezetessége, a barátságos kis Vas megyei település szélén, gyönyörű környezetben, egy 13 hektáros mesebeli arborétum ölelésében található. Szeleste a sárvári kistérségben, a 86-os főút mellett fekszik, Szombathelytől 15 kilométerre.
A vendégek egyszerre élvezhetik az arborétum csendjét, nem mindennapi romantikáját és a saját kútból táplált gyógyvizes fürdő élményét.

A Kastélyhoz tartozó Zsuzsanna Hotel gyógyvizes fedett- és szabadtéri fürdővel, masszázs-medencével is rendelkezik.
A hotelben 14 szoba található, fürdőszobával, minibárral, széffel, telefonnal és tévével felszerelve, köztük kettő, három és négyágyasak, összesen 40 férőhellyel. A medencékhez külön drinkbár tartozik, ahol vendégeink enyhíthetik fürdőzés utáni szomjukat. Nyáron a külső medence mellett grill estéket rendezünk.
Az 1260 m mélyből feltörő 55 fokos termálvíz több mint 4900mg/l sótartalmánál fogva rendkívül kedvező hatást fejt ki a reumatikus, szív és érrendszeri betegségekre.

Szolgáltatások

Az 55 fokos gyógyvíz a 2001 nyarán fúrt saját kútból, 1260 m mélységből tör föl. Az ásványi anyagokban nagyon gazdag víz összetételénél fogva ? több mint 5100 mg/l sótartalom ? rendkívül kedvező hatást fejt ki a mozgásszervi, rheumatikus, szív és érrendszeri, bőrbetegségekre, valamint a női és bőrgyógyászati betegségek gyógyítására, enyhítésére, ellenjavallata nincs.

Gyógyászati szolgáltatások:
Masszázs, infraszauna, szolárium. A Zsuzsanna Hotelben gyógyvizes fedett medence és masszázsmedence található. Szabadtéri strandmedencénk májustól szeptemberig üzemel

A kastélypark szomszédságában található a Szelestei Gyógyfürdő, ahol az idényben közel 3.000 négyzetméteres területen, 1.000 négyzetméternyi vízfelülettel várják a vendégeket.

Kontinentális éttermünk hazai és nemzetközi ínyencségekkel várja a látogatókat ? természetesen vegetáriánus vagy lisztérzékeny vendégeink kívánságait is ki tudjuk elégíteni. Csoportos étkezésnél kedvezményt biztosítunk, és bármilyen, előre megbeszélt menüt el tudunk készíteni. Főszakácsunk a legendás budapesti Gundel étteremben tanult és dolgozott, szakmai felkészültségével a legkülönlegesebb rendeléseket is teljesíteni tudja.

A kastélyszállóhoz tartozó konferenciatermek (40, 70 és 250 f?s) egyedülálló helyszínéül szolgálhatnak konferenciák, szimpóziumok, értekezletek, továbbképzések, tréningek, fogadások, esküvők, üzleti és magánjellegű, illetve családi összejövetelek, sport és kulturális programok megszervezésére és lebonyolítására. Felkészült szakemberekkel és minden igényt kielégítő technikai eszközökkel várjuk Önöket.

 Fotógaléria

kastély, kastélyszálló, hotel, termálfürdő, gyógyfürdő, arborétum, park, szállás, étterem, gasztronómia, konferenciaterem, esküvő, esküvői vacsora, rendezvények, masszázs, wellness, szolárium
Vissza... Partner weboldala