Flóra Gyógyfürdő

Típus

Termálfürdők, Gyógyfürdők


Elérhetőségek

9330 Kapuvár, Fürdő u. 42.

Tel.: 36-96/241-831; mobil: 36-30/408-7812

E-mail: info@floragyogyfurdo.hu

Partner weboldala

Általános adatok

A Flóra Gyógyfürdő Kapuváron, az osztrák-magyar határtól mintegy 17 km-re található.
A FLÓRA GYÓGYFORRÁS magas színvonalú gyógy és wellness szolgáltatásaival, valamint igényesen berendezett apartmanjaival várja a kikapcsolódni, pihenni, gyógyulni vágyó vendégeket.. A tudományosan igazolt gyógyhatással rendelkező termálvíz és az orvosaink által végzett kezelések testi megújulást, lelki felfrissülést nyújtanak Önnek. huh

A termálvizes fürdőkomplexum a szolgáltatások rendkívül széles körét kínálja vendégeinek:

gyógyfürdő
*
fizikoterápiás kezelések
*
masszázs
*
szauna
*
kozmetika
*
pedikűr-manikűr
*
fodrászat
*
tágas appartmanok


A különleges összetételű gyógyvíz, a magával ragadó természeti környezet és szakképzett személyzet gondoskodik arról, hogy Önök ideális körülmények között pihenhessenek és gyógyulhassanak.

Szolgáltatások

Az 1800 méter mélyről feltörő, 70 C-os TERMÁLVÍZ hivatalos szakorvosi Vizsgálatok alapján az ?ELISMERT GYÓGYVÍZ? minősítéssel rendelkezik. A termálkút vize nagymennyiségű oldott sót tartalmazó alkáli-hidrogénkarbonátos és kloridos hévíz, mely jodid- és szulfid-ion tartalma következtében a jódos, illetve a szulfidos gyógyvizek közé is sorolható.

A víz emellett jelentékeny bromid, fluorid, lítium és metakovasav koncentrációt is mutat. E gyógyvíz jótékony hatása az alábbi területeken úgy a szakorvosok, mint a vendégek körében is igazolt:

*
kopásos izületi elváltozások
*
gerinc- és porckorong sérülések
*
balesetek utáni regenerálódás
*
fájdalmak jelentős csökkentése
*
nőgyógyászati problémák
*
hörghurut, hörgőtágulat és tüdőasztma (inhalációs kezelés révén)

A kezeléseket célszerű kúraszerűen, - előzetes bejelentkezés alapján a gyógyfürdő épületében működő - szakrendeléseken elvégzett vizsgálatokat és konzultációt követően igénybe venni.
Nagy sókoncentrációjú nátriumhidrogén-karbonátos és kloridos hévíz, amely jodidion tartalma következtében jódos, szulfidion tartalma miatt pedig a szulfidos ásványvizek csoportjába sorolható. A víz lítium és metakovasav tartalma is jelentős.

A gyógyvíz, mint gyógyforrás köré folyamatosan bővülő egészségi ? gyógyászati szolgáltatásokat kínálunk, hogy vendégeink pihenés közben esetleges egészségi problémáikat is orvosolhassák. A kezelések sikerét a gyógyvíz tovább fokozza.

Testi -lelki megújulást hozó szolgáltatásaink:

*
gyógyfürdő
*
szénsavas kádfürdő
*
vízi gyógytorna
*
állapot felmérés hőkamerával
*
fizikoterápiás kezelések
*
csontritkulás mérés
*
mozgás és masszázsterápiák
*
szauna

A különleges összetételű gyógyvíz, a magával ragadó természeti környezet és szakképzett személyzet gondoskodik arról, hogy vendégeink ideális körülmények között gyógyulhassanak és pihenhessenek.

Babaúszás a Flóra Gyógyfürdőben: www.vizipocok.hu

 Fotógaléria

termálfürdő, gyógyfürdő, wellness, gyógyászat, terápia, gyógyvíz, szauna, masszázs, élményfürdő, csúszda, szolárium, üdülési csekk, hotel, panzió, étterem
Vissza... Partner weboldala