Gulyás Csárda

Típus

Csárdák


Elérhetőségek

9685 Szemenye, Hunyadi u. 6.
Telefon: +36/94/375-009 , +36/70/3780508
E-mail: info@gulyascsardaterminal.hu

Partner weboldala

Általános adatok

Csárdánk a 8-as főútvonal (134-es km szelvény) mellett Sárvár, Vasvár és a Jeli Arborétum közvetlen közelében található. Légkondicionált éttermünkben és árnyas, nyitott teraszunkon kínálunk vendégeinknek magyaros, tájjellegű és különleges étel specialitásokat. Csárdánk emeleti részén és falusi vendégházunkban egyedi építészeti stílusú szobákban kínálunk kényelmes szálláslehetőséget a megfáradt utazóknak, turistáknak. Gulyáspartik, szüreti mulatságok és egyéb rendezvények, kirándulások is színesítik a vendégeink számára ajánlott programokat.

Különleges állatfarmot, hangulatos tópartot, horgászási, szalonnasütési, nyáron táborozási lehetőséget kínálunk kicsinek, nagyoknak.

Éttermünk kiválóan alkalmas baráti rendezvények, esküvői vacsorák, ballagások, születés- és névnapok ünneplésének lebonyolítására. Vállalati rendezvények, állófogadások rendezését, hidegtálak készítését is vállaljuk.

Szolgáltatások

Éttermünk kínálatában megtalálhatóak a magyaros és nemzetközi ételkülönlegességek is.
Igyekszünk a hozzánk betérő román, orosz, olasz és a német- és angolszász nyelvterületről érkező ?országúti vándorok? kedvenc ételeit is elkészíteni. Számukra a bármelyik napszakban (reggeli, ebéd, vacsora) tudunk meleg ételt biztosítani. Az étkezések előtt, az ?út porát? lemoshatják a minden igényt kielégítő szociális (zuhanyzó, mosdó és WC ) helyiségeinkben.
Aki nem átutazóként pihen meg nálunk, számukra kínáljuk csoportos programjainkat.

Vállaljuk céges, családi, baráti rendezvények, partik lebonyolítását. Ehhez kitűnő helyszín a tóparton található fedett terasz, ahol nyáron szép környezetben szórakozhatnak és étkezhetnek vendégeink.

Csárdánk emeleti részén kényelmes szobák is várják a megfáradt utazókat. A közeli Rita Vendégházunkban pedig családok számára kínálunk kitűnő pihenési és kikapcsolódási lehetőségeket.

 Fotógaléria

Csárda, étterem, gasztronómia, szállás, vendéglátás, állatfarm, lakodalom, háziállat simogató, rendezvények
Vissza... Partner weboldala