Gyulai Várfürdő

Típus

Termálfürdők, Gyógyfürdők


Elérhetőségek

Gyulai Várfürdő Kft.
H-5700 Gyula, Várkert u. 2.
Telefon: +36 66/561-350
Fax: +36 66/561-060
Email: info@varfurdo.hu

Partner weboldala

Általános adatok

Gyulai Várfürdő

A Fürdőkomplexum az egykori Almásy-kastély 8,5 hektáros parkjában épült ki, mely ma természetvédelmi terület. A négygenerációs fürdőben minden korosztály megtalálja a maga számára legkellemesebb időtöltési lehetőséget. A fiatalok, illetve családok részére számtalan szórakozási mód kínálkozik: gyermek viziparadicsom, pezsgő és hullámfürdő, strandröplabda-pálya, óriás- és kamikázecsúszda, fedett és nyitott uszoda, valamint változatos kulturális és strandprogramok. A felnőtt és az idősebb korosztály kellemes környezetben pihenhet, szaunázhat, sétálhat, napozhat, gyógyulhat és fürödhet.

A Castello Szaunaparkban világszínvonalú szauna szolgáltatásokkal várják a látogatókat, kültéren és beltéren egyaránt. Az itt eltöltött időt varázslatossá teszik a szaunafelöntések élményei.

Az új Beauty Masszázs Szalonban nem kevesebb, mint 40 féle masszázsból választhatnak a vendégek, édes kényeztetést keresve.

Szolgáltatások

Strandfürdő
Wellness centrum:
A tartalmas és aktív, testet lelket regeneráló pihenés elengedhetetlen része a wellness életmódnak. A Dél-Alföld egyik legnagyobb fedett élménymedencéjében sokféle élményelem szolgálja a vendégek pienését, kikapcsolódását.

Gyerek-víziparadicsom
A strandra járó kisgyermekes családok nyugodt szórakozásához szükséges egy szülők által is ellenőrizhető kis medence - pancsoló. Mi, előszőr Magyarországon, a 2-10 éves korosztálynak nem pancsolót, hanem egy 400m2-es játszóteret építettünk - természetesen vízben!

Hullámmedence
A Dél-Alföldön egyedülálló, Magyarország egyik legkorszerűbb hullámfürdője ideális minden korosztály számára. A közel 1 méteres hullámok igazi élményt és szórakozást nyújtanak. A félóránként 5-7 percig működő hullámzásra figyelmeztető hang hívja fel a vendégek figyelmét.

Csúszdás medence
A 24-26 fokos (0,95-1,35 méter mély) feszített víztükrű medence a családok igazi kedvence. A medencébe három csúszdáról is be lehet csobbanni, a víz mélysége pedig fokozatosan növekszik, így nemcsak játékra, labdázásra, hanem úszásra is alkalmas.

25m-es és 50 m-es uszodák
A Dél-alföld legújabb és legmodernebb versenyuszodája, valamint a hozzá kapcsolódó 25 m-es tanuszoda teljesen újjávarázsolt épületegyüttesével kiegészítve alkotja a Gyulai Várfürdő európai színvonalú szolgáltatásainak körét.

Gyógyászati részleg
Súlyfürdőkezelés
A súlyfürdőkezeléstől a porckorongok és kisebb nyomás alatt álló ideggyökök tehermentesítése, kisebb csigolya kisízületi ficamok megszüntetése, szalag és izomzsugorodások mérséklése, izomgörcsök oldása, idült gyulladásos folyamatok csökkenése várható.

Vízalatti gyógytorna
A vízben a fájdalmas, kötött ízületek átmozgatása sokkal könnyebb és fájdalommentesebb!

Szénsavfürdő
Legfőbb biológiai hatása a perifériás keringés növelése és a szív teherbíró képességének javítása.

Vízalatti sugármasszázs/Tangentor/
A tangentor kezelés mélyreható szövetingert jelent. Rezgésbe hozza, ellazítja a lágyrészeket, jelentősen fokozza a vér- és nyirokkeringést.

Masszázsterápia
Elsődleges hatása a bőr, a bőr alatti kötőszövet, izomzat keringésének fokozódása, ennek következményeként javul a bőr rugalmassága, nő az izmok vérellátása, javul a mozgási terjedelem.

Medencefürdő
A legáltalánosabban igénybevett rehabilitációs kezelési forma, melynek hatása nagyrészt abban rejlik, hogy a folyadék relatív testsúlycsökkentő (a felhajtóerőt kihasználva), ezáltal könnyebbé válik a mozgás azok számára is akik nehezen tudnak mozogni.

Gyógyfürdő
Árnyékolós medence
A 35-37 fokos gyógyvizet (0,8-1,25 méter mély) főként mozgásszervi megbetegedések, izomfájdalmak, balesetek, műtétek utáni rehabilitációs kezelésére kiváló. A gyógyvíz magas hőmérséklete miatt azonban szívbetegeknek és keringési rendellenességben szenvedőknek nem ajánljuk.

Lovarda gyógyuszoda
A 28-30 fokos termálvíz (1,2-1,6 méter mély) a gyógyulni, de egyben sportolni és mozogni vágyó vendégek körében népszerű. A 20 méter hosszú medence vize gyógyvíz, ezért színe vörösesbarna.

"Polip" gyógymedence
A Lovarda épületének pihenőrészéből nyíló belső-külső medence 35-37 fokos gyógyvízzel feltöltött, 0.9 - 1,1 m mély. A pihenőrészből nyíló medence a természetvédelmi környezetben lévő parkba visz ki, ahol gyönyörű környezetben, örökzöldek árnyékában pihenhetnek vendégeink.

Pezsgőfürdő-medence
A 32-35 fokos gyógyvíz (0,8-1,25 méter mély) főleg izomfájdalmakra és ízületi panaszokra alkalmazható kiváló hatással. A 12 pezsgőfej és a 4 hidromasszázsfej minden korosztály számára igazi élményt jelent.

Dögönyözős medence
A 31-34 fokos gyógyvíz (0,9-1,45 méter) eddig megismert hatásai mellett nyaki - válli panaszok kezelésére is alkalmas. A 12 felülről érkező széles, erőteljes vízáramlás erős masszírozóhatást fejt ki a gyakran megfeszülő nyaki és váll izomcsoportokra.

Castello Szaunapark
Egyéb kiegészítő szolgáltatások
A Castello Szaunapark számos egyéb szolgáltatással színesíti kikapcsolódását!

Masszázs varázs ? új szolgáltatások a Gyulai Várfürdőben A Gyulai Várfürdő új szolgáltatásokkal indítja az idei szezont! A Beauty Masszázs Szalonban nem kevesebb, mint 40-féle masszázsból választhatnak kedves vendégeink, édes kényeztetést keresve. A masszázsok három csomagban állnak rendelkezésre, ezeken belül ugyanazon az áron, magunk választhatjuk ki a testünknek-lelkünknek legkedvesebbet. Aromaterápiás frissítő masszázs 30 vagy 60 percben, szépségünket tápláló ?beauty? masszázs vagy akár extra masszázsok is kérhetők szalonunkban. Ínyenceknek ajánljuk a négykezes és a páros kezelések élményét! Íme egy kis ízelítő a bőséges választékból.

 Fotógaléria

termálfürdő, gyógyfürdő, termál, thermal, gyógyászat, strandfürdő, masszázs, súlyfürdő, gyermekmedence, hullámmedence, csúszda, szénsavfürdő, szauna
Vissza... Partner weboldala