Határ Csárda

Típus

Csárdák


Elérhetőségek

Cím: 9944 Bajánsenye, Arany J. u. 6.
Telefon: +36-94-350-049
Mobil: +36-30-628-1499
E-mail: info@hatarcsardapanzio.hu

Partner weboldala

Általános adatok

Készen áll egy igazi ízutazásra? Az Őrségben járva Ön is keresi az itteni ízeket, azokat az ételeket, melyek erre a tájegységre jellemzőek?
Térjen be hozzánk és kedvére válogathat tájjellegű ételeink közül!
Éttermünk Bajánsenyén, a település Dávidháza részén, a Magyar-Szlovén határ közelében található. Őriszentpéter irányából érkezve a bajánsenyei központon jobbra elindulva - a falut már szinte elhagyva - könnyen ránk talál! Legyen vendégünk, és a hagyományos éttermi kínálat mellett kóstoljon bele az Őrség ízeibe!
Vállaljuk kisebb családi rendezvények - ballagás, keresztelő stb - lebonyolítását, rendezvényekre, eseményekre ételkiszállítást.
Kisebb társaságoknak diszkrét "elvonulós" rendezvények lebonyolítása a Kis-hegyen levő pincénkben.

Családias hangulattal, szolid árakkal várja kedves vendégeit egész évben a Török család!

Szolgáltatások

Vendégházunk egy négyszemélyes családnak, baráti társaságnak nyújt kényelmes pihenést. Igény esetén mégegy pótágy, illetve gyerekágy is elhelyezhető a házban. A házba lépve egy tágas, egylégterű konyha-étkező-nappali fo- gadja a vendéget. A konyhában hűtőszekrény, főzőlap, kávéfőző, edények találhatóak, lehetőség van tehát főzésre is.

A hozzánk betérők étlapunkat böngészve biz- tosan megtalálják a fogukra való finom falato- kat. A megszokott éttermi kínálaton túl igyek- szünk minél több helyi ételkülönlegességet elkészíteni. A régi őrségi parasztételek egyik fontos alkotója, a hajdina is többféle formájá- ban kerül az asztalra nálunk.

Az Őrségbe érkezőt rengeteg élmény várja. Régmúlt korok építészeti öröksége, erdei séták, illatos szamócával, málnával, gombákkal. Hatalmas túrák gyalog, kerékpárral, vagy akár szekéren, lóháton. Erdőkkel övezett tavak fürdésre, horgászásra, feltöltődésre. Fazekasok, kópickötők, akik őrzik az ősök tudását, formavilágát.

 Fotógaléria

csárda, étterem, gasztronómia, vendéglátás, élelmiszerüzlet, szlovén határ, szállás, vendégház, panzió
Vissza... Partner weboldala