Hotel Kálvária

Típus

Hotelek, Kastélyszállók


Elérhetőségek

Hotel Kálvária
H-9024 Győr, Kálvária u. 22/D.
Telefon: +36 96/510-800
Fax: +36 96/510-801
E-mail: info@hotel-kalvaria.hu
Web: www.hotel-kalvaria.hu

Carmen Étterem
H-9024 Győr, Kálvária u. 22/D.
Telefon: +36 96/510-800
Fax: +36 96/510-801
E-mail: info@carmenetterem.hu
Web: www.carmenetterem.hu

Magnolia Spa
H-9024 Győr, Kálvária u. 24/C.
Telefon: +36 96/510-800
Fax: +36 96/510-801
E-mail: info@magnolia-spa.hu
Web: www.magnolia-spa.hu

Cross Bár
H-9024 Győr, Kálvária u. 24/C.
Telefon: +36 96/510-800
Fax: +36 96/510-801
E-mail: info@crossdrinkbar.hu
Web: www.crossdrinkbar.hu

Partner weboldala

Általános adatok

A Hotel Kálvária**** Győr négy- és három csillagos kategóriában kínál Önnek szállást, jól megközelíthető helyen, a győri belváros közelében. Széles körű és színvonalas szolgáltatásaink - akciós csomagajánlatok, étterem, wellness, rendezvényhelyszínek, fogászat... - a családok és az üzleti utazók minden igényét kielégítik, melyet a valóban "vendégbarát" munkatársaink és több szakmai elismerés is garantálják.

Szolgáltatások

A Hotel Kálvária hotelben számos szolgáltatással szeretnénk az Ön itt-tartózkodását kellemessé tenni. Munkatársaink a nap 24 órájában rendelkezésére állnak a recepción, és szívesen segítenek különféle programok, taxi és transzfer szervezésében is.

A szálloda Carmen Étterme hazai és nemzetközi ételekkel várja Önt. Kikapcsolódásként remek szórakozást nyújt a Cross Bárban a biliárd, darts, csocsó és a kártyaszoba.

A szálloda egész épületében, így a szobákban elérhető az ingyenes vezeték nélküli internet, de kérésre vezetékes kapcsolatot is biztosítunk. Szállodánk fogadóterében ingyenesen használható számítógép és nyomtató is az Ön rendelkezésére áll.

A szálloda saját kerékpárokkal is rendelkezik, melyekkel felfedezheti Győr kulturális és természeti értékeit, melyhez részletes várostérképről gondoskodunk. A kisgyermekes családoknak sem kell lemondani a kerékpározás örömeiről, gyermekbiciklit és a kisebbeknek gyermekülést is biztosítunk.

További szolgáltatásaink: mosoda, fax, fénymásolás, ébresztés, naponta magyar és német nyelvű újságok.

A Hotel Kálvária vendégeként Önnek az aktív kikapcsolódásról sem kell lemondania, hiszen a sportkedvelők számára is számos szolgáltatással kedveskedünk. Szállóvendégeink térítésmentesen vehetik igénybe kondicionáló termünket, ahol szobakerékpár, futópad, többfunkciós erőgép, súlyzók és haspad garantálják a fizikai erőnlét javítását.

A termet közös zuhanyzóhelyiség köti össze a szauna térrel. Itt található Ceragem masszázságyunk, mely jótékonyan mozgatja át hátizmait.

A recepción lehetőség van minőségi és megbízható kerékpárok kölcsönzésére, melyekkel nem csak a belvárost fedezheti fel, de akár hosszabb kerékpártúrát is szervezhetnek a környékben.

A Hotel Kálvária négy- és három csillagos épületében is sok szeretettel és figyelmességgel látjuk a gyermekkel érkező családokat. A gyermekek önfeledt szórakozásához társasjátékokkal, gyermekkerékpárral, a belső udvaron található biztonságos játszótérrel járulunk hozzá.

A család legkisebb tagjainak kényelméről pedig etetőszékkel, fürdető káddal, rácsos kisággyal, pótággyal és egyéb szolgáltatásokkal gondoskodunk.

Magnolia Spa

Kivitelezésében exkluzív, berendezésében igényes wellness részlegünkbe várjuk Önt. A Magnolia Spa nevet viselő létesítmény célja, hogy a természetbe kalauzolja vissza a feltöltődni vágyó vendégeket.

A Magnolia Spa az egészség megőrzése mellett a testi-lelki-szellemi egyensúly megteremtéséhez is lehetőséget biztosít. A finn szauna, infra szauna, gőzfürdő és pezsgőmedence a víz gyógyító erejét adja, az ásványok - mint a himalájai sótégla - és a gyógyteák pedig hatékonyan járulnak hozzá az egészséges közérzet kialakulásához.

A Magnolia Spa vendégei meghitt és családias hangulatban élvezhetik a finn szauna, az infra szauna, a gőzfürdő és a pezsgőfürdő jótékony hatásait. A wellness-részleg szolgáltatásait szállóvendégeink természetesen díjmentesen vehetik igénybe. A fürdőköntösöket a szobába bekészítve találja, a wellness-részlegbe belépni a szobakártyával lehetséges. Vendégeink a relaxációhoz maguk választhatják ki a hallgatni kívánt zenét minden helyiségben.

A Magnolia Spa a természet és a harmónia mellett tette le a voksát. Ennek megfelelően alakítottuk ki a teret, ehhez választottuk az ásványokat, a színeket és a növényeket. Mindez a harmónia és szépség kiegészülve a víz gyógyító erejével megteremti azt a nyugalmat, ahol Ön zavartalanul pihenhet és kikapcsolódhat. A Magnolia Spa tökéletes ellazulást, feltöltődést kínál, és az egészség megőrzését, visszaállítását, a regenerálódást tartja fontosnak.

A Magnolia Spa nem csak szállóvendégeink előtt áll nyitva. Belépőjegyet illetve bérletet kollégáinknál a Cross Bárban lehet váltani.

A Hotel Kálvária pihenni, relaxálni vágyó vendégei számára - a Magnolia Spa szolgáltatásain kívül - különböző masszázsokat és sportolási lehetőségeket is kínál.

 Fotógaléria

Hotel, szállás, étterem, gasztronómia, konferenciaterem, wellness, fittness, gyermekbarát programok, esküvő, lakodalom, party szerviz
Vissza... Partner weboldala