Hotel Karos Spa

Típus

Hotelek, Kastélyszállók


Elérhetőségek

8749 Zalakaros, Alma utca 1.
sales@karos-spa.hu
www.karos-spa.hu
Tel: 06 93 542 550

Partner weboldala

Általános adatok

A Hotel Karos Spa ****superior édenkerti környezetben fekszik, 400 m-re Zalakaros központjától.

A ****superior besorolású szállodánk a luxus, komfort és egyediség minden igényét kielégíti.
A 221 szoba felszereltsége és esztétikai megjelenése is híven tükrözi a ****superior által sugallt színvonalat és minőséget.

Vendégeink a kikapcsolódást és az igazi "Spa" - érzést a 4000 m2-en elhelyezkedő Harmónia Spa wellness részlegen és a Spa Uszoda- és Szaunavilágban ismerhetik meg, ahol egy valóságos római kori időutazáson vehetnek részt.

Szolgáltatásaink révén részesei lehetnek a wellness áldásos hatásainak.
A "wellness" életmód szerves részét képezi a helyes táplálkozás, ami nem zárja ki a hagyományos ízek élvezetét. A magyar és a nemzetközi konyha ételkülönlegességeivel a szállodánk Éden éttermében, a Hajóbárban, a és nyári napokon a Grillkertben ismerkedhetnek meg.

Vendégeink zavartalan és élményekben gazdag pihenéséhez a szálloda magasan képzett és vendégszerető személyzete is hozzájárul.

Szolgáltatások

Wellness szolgáltatások:

~ Uszodavilág, Spa Élmény- és Szaunavilág:
nincs is jobb a nagy melegben, mint a medencékben felfrissülni! Vagy egy kis kényeztetésre vágyik? Megtalálja mindezt kültéri és beltéri élménymedencéinkben, amelyek különböző élményelemekkel vannak felszerelve, hogy teljes legyen a kikapcsolódása! Hűvösebb napokon a melegséget szállodánk termálmedencéje biztosítja.
Közel 1000 négyzetméternyi vízfelületünkön családja minden tagja megtalálja a kedvére valót! 2 nagyméretű kültéri és 5 beltéri úszó- és élménymedencék, gyermekmedencék, termálfürő, jakuzzi, örvényfürdő.
Beltéri medencéink: úszómedence 29 ?C, élményfürdő 33 ?C, pezsgőfürdő 34 ?C, gyermekmedence 33 ?C, termálmedence 37 ?C.
Kültéri medencéink: úszómedence Nyáron.: 27-28 ?C, élménymedence 32-33 ?C.
Kültéri élménymedencénk téli és tavaszi időszakban nem üzemel.
Spa Élmény- és Szaunavilág nyitvatartása: Hétfő ? Vasárnap: 7.00 ? 20.00.

~ Szaunavilág:
szaunázni többet jelent, mint ücsörögni a szaunapadon és izzadni a melegben. A szaunázás különösen jót tesz, hiszen edzésbe hozza vérkeringésünket, erősíti immunrendszerünket. Szaunaszigetünkön megtalálható mind a finnszauna, bioszauna, klasszikus szauna ?profiknak, gőzfürdő, jégbarlang.

~ Harmónia Spa:
A wellness jó és hasznos divat, csak éppen mindenki mást gondol róla. A wellness egy életforma, amely a szellemi és fizikai jólétet tartja a legfontosabbnak. Aki tökéletes bőrápolásra és luxus kényeztetésre vágyik, megtalálja mindezt szállodánk Harmónia Spa Wellness világban. Wellness részlegünk nyitva tartása: Hétfő-Szombat: 08.00 - 16.20, Vasárnap: Bejelentkezés alapján.

 Fotógaléria

családbarát szálloda, wellness, akció, Zalakaros, hosszúhétvége, hétköznapi ajánlatok
Vissza... Partner weboldala