Jánkahegyi Gyuri Csárda

Típus

Csárdák


Elérhetőségek

8900 Zalaegerszeg, Jánkahegyi út 27.
Tel: +36 92 511-911
Mobil: +36 30 552 7921
E-mail: gyuri@zelkanet.hu
Nyitva tartás: 11:00-22:00


Partner weboldala

Általános adatok

A Jánkahegyi Gyuri Csárda Zalaegerszeg zöldövezetében található. Az étterem teraszáról csodálatos panoráma tárul az idelátogató vendég számára.

A Gyuri Csárda azért készült, hogy az emberek kimozduljanak a mindennapos munkából és autóikat letéve, sétálgatva gyönyörködjenek városunkban. Ízelítőt kapjanak a Jánka hegy szépségéből a hegyi emberek ételeiről, italairól. Kóstolták már a Jánkahegyi boros csülköt, vagy a Csirkemellet szőlővel töltve, diós-mandulás bundában, szedermártással? Érdemes kipróbálni!

Az étteremhez tartózó pálinkaházban, hatalmas választékból kaphat ízelítőt az idelátogató, amit a galériában képekkel illusztráltunk.

Étlapunkról válogathatnak a diabéteszesek, a fogyni vágyók és a lisztérzékenyek is!

Rendezvények, állófogadások, kitelepülések, esküvői ebédek-vacsorák, lakodalmak lebonyolítását vállaljuk.

Borházunkban, 44 féle bor és 42 féle pálinka közül válogathatnak az ínyencek.


Nem csak a kilátás és a pónilovas-birkás állatsimogató teszi egyedivé a Jánkahegyi Gyuri Csárdát, hanem a gasztronómiai kínálata is. Kolbászleves, gesztenye-krémleves rumos mazsolával és juharsziruppal, Jánkahegyi boros csülök vele sült kenyérrel, paraszt káposztával, szőlővel töltött csirkemell diós-mandulás bundában, szedermártással ? csak néhány a ritkaságszámba menő étkek sorából. Sok gyümölcsös, kecske- és juhsajtos, valamint zalai, hegyi, tájjellegű ételek ? ezek a fő irányvonalak jellemzik az étlap választékát. Az igazi csárdahangulatról a jó ízek mellett hétvégenként pedig harmonikás élőzene is gondoskodik.

Szolgáltatások

A vendégek valamint a gyakori családi és céges rendezvények különféle igényeihez igazodva a Gyuri Csárdában az összesen 210 fős befogadóképességet különféle szintű termek biztosítják: egy 50 éttermi rész, 28 fős különterem, 36 fős borozó és 110 férőhelyes panorámás terasz (malac forgatóval, kemencével) közül választhat az éhes betérő vendég. Említésre méltó kuriózum, hogy a csárdához egy pálinkaház, borház - is tartozik, ahol az ízletes nedűk hatalmas választékából ? 45 féle pálinka és 52 féle palackos bor - kaphat ízelítőt az idelátogató.

Ha tehát zalaegerszegi városi barangolásunk után pihentető, családbarát környezetben eltöltött órákra és házias ízekre vágyunk, térjünk be a Jánkahegyi Gyuri Csárdába, ahol garantáltan felüdül szellemünk és éhes gyomrunk is és még meg is pihenhetne a 4 szobás vendég házban 10 férőhellyel!

Szálláshely:

Családias vendéglátás és szállás panorámás környezetben!

A Zalaegerszeg zöldövezetében található Jánkahegyi Gyuri Csárda és Vendégház teraszáról csodálatos panoráma tárul az ide látogató vendég elé. A város felett varázslatos környezetben élvezhetik a finom ételeink, boraink, pálinkáink ízeit, zamatát.

Vendégházunk szeretettel várja az ide látogató kedves vendégeket, akár a kis kikapcsolódásra vágyókat, akár a többnapos zalaegerszegi látogatásra érkezőket, akik kellemesen szeretnék eltölteni a napjaikat ezekben a barátságos és családias szobákban. A gyerekeket hinta és állatsimogató várja.

Kilátó

A házunk fölé magasodó kilátóból messzire ellátni, a városra és a csodálatos zalai tájakra.


 Fotógaléria

Csárda, étterem, gasztronómia, pálinkaház, borkülönlegességek, dödölle, krumliprósza, zalai ételkülönlegességek
Vissza... Partner weboldala