Termálfürdő Eger

Típus

Termálfürdők, Gyógyfürdők


Elérhetőségek

Termálfürdő
3300 Eger, Petőfi tér 2.
Tel: 36/510-558 Érsekkerti bejárat - egész évben.
Tel: 36/510-557 Petőfi téri bejárat - csak nyáron.
Tel/Fax: 36/510-559 Iroda.
e-mail: info@egertermal.hu

Bitskey Aladár Uszoda
3300 Eger, Frank Tivadar út 5.
Tel: 36/511-810

Partner weboldala

Általános adatok

"A fürdő, a bor, a szerelem megrontja az egészséges testet, de egészséges testet biztosít a fürdő, a bor, a szerelem."

1932-ben nyitotta meg kapuit az Egri Termálfürdő, az ország egyik legszebb, külföldiek által is sűrűn fölkeresett fürdőhelye.
A történeti városmag közvetlen közelében, a sétáló belvárostól csupán néhány percre található fedett-nyitott vízi élménysziget 7 medencével, sportpályákkal, játszótérrel és a Török Fürdőbe közvetlen átjárási lehetőséggel várja pihenni és felfrissülni vágyó vendégeit, mely garantált időtöltést biztosít az idősebb és fiatalabb korosztály számára egyaránt!

Egerben a fürdő első írásos említése 1448-ból származik: Balneum Carthusiensium, azaz karthauzi fürdő néven. Ma azok a vendégek akik a gyógyászat miatt keresik fel az egri Termálfürdőt és Török Fürdőt, egész évben modern körülmények között élvezhetik a radonos illetve kénes gyógyvíz gyógyhatását. Az egri Termálfürdőben többek között ízületi betegségek, gerinc betegségek, csontok, izmok, inak betegségei, idegrendszer betegségei, kötőszöveti és bőrbetegségek, női nőgyógyászati betegségek egyes fajtái, vegetatív idegrendszer zavarai, kifáradásos állapotok kezelése esetén lehet sikeres fürdőkúrát végezni.

Szolgáltatások

Testet-lelket nyugtató élmények sora!

Forduljon hozzánk bizalommal, amikor kikapcsolódásra, pihenésre vágyik! Töltsön el nálunk néhány órát párjával, barátnőjével, barátjával! Fürdőinkben számtalan wellness elemmel várjuk vendégeinket, mint finn szaunával, gőz-infra és aromakabinjainkkal, valamint a Török Fürdőben relaxációs masszázsaink mellett megtalálható eredeti HAMAM masszázzsal. A fedett uszodában a sportolás mellett napozóterasz, pezsgőfürdő, szauna és képzett kozmetikus szakember, valamint masszőr nyújt segítséget megfáradt testünk felfrissítésére.

Élmény mindeninek!

A Termálfürdő egyedi jellegzetessége, hogy az északi felén inkább a gyógyvizes, csendesebb fürdőző funkciók telepedtek meg, míg a déli területen, tudatos fürdőfejlesztés eredményeként a gyermekbarát, fiatalosabb strandolás kapott helyet. Hét medencéjével, 5,3 ha parkosított területtel várja a vízi komplexum a pihenni és felfrissülni vágyó vendégeit, mely garantáltan kellemes időtöltést biztosít az idősebb és fiatalabb korosztály számára egyaránt. A fedett-nyitott felnőtt élménymedencében olyan szórakoztató, vízi rekreációs élményelemek biztosítják a kikapcsolódást, mint pl. pezsgőfürdő, pezsgőágy, víz alatti masszázs, vízesés. Különösen a kisgyermekek körében kedvelt a vízforgatós gyermek Vizi váras élménymedence, a mellette elhelyezkedő minden gyermekigényt kielégítő Európai unó követelményeinek megfelelő játszótérrel, de említést érdemel nem csak a fiatalok körében közkedvelt strand röplabda és műfüves focipálya is. De nem csak a Termálfürdő biztosít kikapcsolódást a gyermekes családok részére, hanem a Bitskey Aladár uszodában található tanmedence és játszósarok is gondoskodik az úszni még nem tudó legkisebbekről!

 Fotógaléria

Termálfürdő, gyógyfürdő, strand, uszoda, török fürdő, wellness, sport, családi kikapcsolódás
Vissza... Partner weboldala