Tornácos Panzió és Étterem

Típus

Panziók, Fogadók


Elérhetőségek

9437 Hegykő
Kossuth L. u. 74.
Tel.: +36-99/540-200
Fax.: +36-99/540-209
E-mail: info@tornacos.hu

Partner weboldala

Általános adatok

A Tornácos Panzió*** Hegykőn, Nyugat-Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő településén, a Fertő-tó lábánál található wellness és új konferencia panzió. A Panzióban 23 szoba várja Önöket 57 férőhellyel. Minden szobához fürdőszoba, Tv, rádió, hűtőszekrény, hajszárító, telefon és internet csatlakozás tartozik. A fenyőbútor és a sok természetes anyag otthonos hangulatot áraszt. A háztól alig 100 m-re található a télen-nyáron nyitva tartó Sá-Ra Termálfürdő, melynek víze gyógyhatású.

Szolgáltatások

Az egyre ismerősebben csengő Tornácos Étteremben a legfontosabb, hogy a vendég ne csak az ízzel, de hangulattal és harmóniával is jól lakjon. Az év vendéglátó házihazdája ’99 cím is garancia arra, hogy Önök kitűnően érezzék magukat nálunk.
Wellness részlegünkben mindent megtalálnak, ami a testi és szellemi felfrissüléshez szükséges. A 31 fokos élményfürdő hidromasszázzsal és ellenáramoltatóval ellátott. A finn és inra szaunákhoz hidegvizes csobbanó is tartozik. Az edzőterem modern kardiogépekkel várja a sport szerelmeseit. Különböző masszázskezeléseket is kérhetnek vendégeink (tibeti hangmasszázs, stressz űző energetizáló önmasszázs, shiatsu masszázs, kenbiki maszázs, jóga stb).

 Fotógaléria

Panzió, szállás, étterem, restaurant, gasztronómia, wellness, termálfürdő, gyógyfürdő, szépségszalon, rendezvényterem
Vissza... Partner weboldala