Tengernyi termálfürdő várja!

Magyarország fejlődési iránya a turizmus, ezen belül a főként a termálturizmus fejlesztése. Ennek szellemében az elmúlt években jelentős fürdőépítésekre,- felújításokra,- bővítésekre került sor. Bebizonyosodott, hogy a fejlődés motorja a termálturizmus és az ahhoz kapcsolódó magas színvonalú szolgáltatások széles köre. A másutt tapasztalható erőteljes visszaeséssel párhuzamosan a fürdők és a kapcsolódó létesítmények évről évre jelentősebb eredményeket érnek el, amit a promóció is elősegített.

Európa szívében ezt a hatalmas természeti kincset meg kell becsülnünk, de kötelességünk is megismertetni minden érdeklődővel, és hozzánk csábítani Őket. Hiszen a vágyakozás a gyógyulásra, vagy csak felüdülésre, kikapcsolódásra olyan emberi érzés, melyet mindnyájan szívesen átélünk és várunk.


A TERMALPORTAL közel 10 éve igyekszik a Nyugat-magyarországi teljes, sokszínű kínálatot bemutatni és a turistákat erre a vidékre csábítani.

Felépítettünk egy "FŐKAPUT", melyen belépve a régió termálkincséhez kapcsolódó színvonalas létesítmények teljes skálájából választhat a böngésző, megismerheti a fürdők jellegét, a kulturális, szabadidős és gasztronómiai kínálatot, illetve lehetősége nyílik akár az azonnali szállásfoglalásra is. Portálunk népszerűsége az egyszerű és gyors kezelésében, könnyű áttekinthetőségében keresendő, hiszen néhány "klikk" után már fürdőváros egyik szálláshelyének honlapján "búvárkodhatott" az érdeklődő. Az alábbi linken megtalálhatják a "hőskort", az első  általunk fejlesztett portált.

A gyorsuló világunk és az internetes programfejlesztések azonban bennünket is arra kényszerítettek, hogy a "FŐKAPUNKAT" megújítsuk és kibővítsük. Tettük ezt azért is, mert egyre több régiónkon túli fürdőhelység és a szálláskínáló jelezte, hogy szívesen csatlakozna rendszerünkhöz. Így jelenleg olyan TERMALPORTAL -on böngészhetnek, ahol partnereink az egész ország területén szinte mindent online módon kezelhetnek. Egy regisztráció után bárki feltöltheti (természetesen az általunk történt előzetes ellenőrzés után) a fürdőhelyiséget, szállás,- és étkezési, vagy programkínálatát. Szinte korlátlan képi és szövegi megjelenés mellett hirdetheti akcióit és várhatja a látogatókat saját honlapjára is.

A TERMALPORTAL a lehető legjobb ár-értékarányon kínál partnerneinek megjelenési lehetőséget. Erről üzleti partnereink a "Partnereknek" menüpont alatt találnak részletes leírást és szerződési feltételeket is itt olvashatják.

Közös érdekünk tehát, hogy ismertessük meg a világhálón is értékeinket, juttassuk el az információkat minden érdeklődőhöz, hogy a hazai és a külföldi turista megbizonyosodhasson róla: olyan országban élünk, mely rengeteg kincset tartogat számára, hiszen: TENGERNYI LEHETŐSÉG VÁRJA!