Barcsi Gyógyfürdő

Típus

Termálfürdők, Gyógyfürdők


Elérhetőségek

7570 Barcs, Május 1. u. 2.
Tel.: +36 82 565 500
E-mail: barcsgyogyfurdo@invitel.hu

Nyitva tartás:
Több napos ünnepek esetén kérjük, érdeklődjön a fürdő elérhetőségein!
Hétköznap:10.30 - 19.00
Hétvégén: 9.30 - 19.00

Partner weboldala

Általános adatok

A Barcsi Gyógyfürdő a régió egyik legújabb és legmodernebb fürdője, közel 3 ha-os területen a város tradicionális középpontjában épült fel. A korszerű létesítményben, színvonalas és barátságos környezetben pihenhetnek, gyógyulhatnak vendégeink. Az egész évben üzemelő fürdő fedett részén hat, szabadtéren pedig egy medence folyamatosan várja a vendégeket, akik a nyári szezonban a nagy zöld területen további három szezonális medencét is használhatnak.

Szolgáltatások

Látogasson el Ön is a "Dráva fővárosába", ismerje meg városunkat, mindig szívesen látjuk.
Barcs városának megközelíthetősége szempontjából fontos Pécs irányába a 6-os számú főút, valamint a Balaton irányából a 68-as út ( ami Horvátországban folytatódik Virovitica felé). A vasút megközelítés Nagykanizsa-Pécs, illetve a Barcs-Harkány útvonalon lehetséges. A strandfürdő kéthektárnyi területét körbeöleli a város. A vasút- és az autóbusz pályaudvartól 5-10 perces sétával megközelíthető. Az 1317 méterről feltörő 55 Celsius fok hőmérsékletű nátrium-hidrogén-karbonátos jellegű gyógyvíz, többek között mozgásszervi megbetegedésekre, továbbá baleset utáni rehabilitációs kezelésére alkalmas. Jelentős a gyulladáscsökkentő hatása, élénkíti, illetve tovább erősíti az immunrendszert. A vízminősítéssel kapcsolatos eljárás során bizonyossá vált, hogy a Barcsi Gyógyvíz különösen hatékony módon enyhíti a térdizületi kopások okozta fájdalmakat (térdartrosis), és a chr lumbágó tüneteit. A reumatikus jellegű betegségekben szenvedők számára különösen jótékony hatással bírhat egy barcsi fürdőkúra.

Szolgáltatásaink:

NYITOTT ÚSZÓMEDENCE
NYITOTT GYERMEKMEDENCE
NYITOTT TERMÁLMEDENCE
NYITOTT ÉLMÉNYMEDENCE
FEDETT ÚSZÓMEDENCE
FEDETT TANMEDENCE
FEDETT GYÓGYMEDENCÉK
JAKUZZI
SZAUNÁK
GŐZKABIN
HIDEG KAMRA
KNEIPP TAPOSÓ
JÁTSZÓTÉR
LÁBTENISZ PÁLYA
STRANDRÖPLABDA PÁLYA
GYÓGYTORNA - MASSZÁZS
ELEKTROTERÁPIA
MEDENCEFÜRDŐ - KÁDFÜRDŐ - VÍZ ALATTI SUGÁRMASSZÁZS (TANGENTOR)

 Fotógaléria

gyógyfürdő, termálfürdő,jakuzzi, úszómedence, gyermekmedence, strandröplabda,játszótér,gyógytorna, elektroterápia, tangentor, gőzkabin, szunák, fedett gyógymedencék,hideg kamra, kneipp taposó
Vissza... Partner weboldala