Partnereinknek

Portálunk kitűnő lehetőséget kínál üzleti partnereink számára a részletes bemutatkozásra, szolgáltatásaik népszerűsítésére. Mindezt online módon tehetik, akár naponta frissíthetik saját adatbázisukat, profiljukat, bemutathatják aktuális ajánlataikat.

Regisztráció Ügyfélkapu


A www.termalportal.hu olyan információs, idegenforgalmi portál, ahol igyekszünk bemutatni hazánk termál-, gyógy-, és wellness szolgáltatásokat  kínáló fürdőhelységeit és a településekhez kapcsolódó szállás, gasztronómiai, kulturális és szabadidős lehetőségeket.

A portál ismert legtöbb partnerünk számára, mert már sok-sok éve kalauzolja a Nyugat-magyarországi régióba kiránduló gyógyulni, felüdülésre, vagy csak a kikapcsolódásra, kényeztetésre vágyókat. Népszerűsége az egyszerű, könnyű kezelhetőségében rejlett, hiszen három-négy klikkeléssel már a partnerek saját honlapjára irányíthattuk a látogatókat. A saját profil folyamatos frissítésének lehetőségével azonban új időszámítás kezdődik a portál életében, hiszen a minden partnerünk számára elérhető online kezelés által hamarosan Magyarország teljes termál- és gyógyfürdő kínálatát megismerhetik az interneten böngészők. Az alábbi linken megtalálhatják a "hőskort", az első  általunk fejlesztett portált.

Meglévő és leendő üzleti partnereink számára próbáltunk olyan ár- és értékarányt kialakítani szolgáltatási szerződésünkben, mely biztosítékot nyújt a hosszú távú üzleti együttműködésre.

A látogatottsági statisztikát olyan részletességgel igyekeztünk megalkotni, hogy abból partnerünk bármikor kiolvashatja a profilja látogatási mérőszámait, a saját honlapjára klikkelés számadatait is.

Megújított portálunk optimalizálását az ismert és elismert, legmodernebb módszerek  felhasználásával végeztük. Ennek megfelelően a kereső rendszerek is egyre elkelőbb helyre fogják rangsorolni a portált, illetve közvetett módon az üzleti partnereink saját weboldalait is.

Amennyiben a rövid általános ismertető felkeltette az érdeklődésüket, kérjük olvassák el az alábbi szabályzatot és adatvédelmi tájékoztatót,  valamint tanulmányozzák a szolgáltatási szerződést: PDF, DOC. Ezek után, ha még mindig szimpatikusnak találják a www.termalportal.hu-t , nincs más teendőjük, mint regisztrálni, majd az általunk történő engedélyezés után az ÜGYFÉLKAPU-n belépve, kialakíthatják saját profiljukat, feltölthetik fotógalériájukat (20 db képpel) és hirdethetik akcióikat, illetve rögtön a saját honlapjukra kalauzolhatják a látogatókat. Fontos, hogy a profil kialakítása során igyekezzenek minél több kulcsszavat is beépíteni az adatbázisukba, hiszen a keresőrendszerek így fogják előre sorolni az adott egységet a találati listákban.

 

Most pedig röviden a szolgáltatási árainkról:

Amint azt a bevezetőben is említettük, fontos számunkra, hogy partnereink elégedettek legyenek a felkínált  szolgáltatás színvonalával, hatékonyságával és árával is. Ennek megfelelően egyszerűen és könnyen átláthatóan alakítottuk ki a szolgáltatási díjakat.

A FÜRDŐK INGYENESEN MUTATKOZHATNAK BE PORTÁLUNKON!

Szerződéses partnereink számára a szolgáltatási forma arányában állapítottuk meg a havi díjakat:

1.  HOTELEK, KASTÉLYSZÁLLÓK, WELLNESS-SZÁLLÓK 3.500 Ft/hó + ÁFA
2. PANZIÓK, FOGADÓK 3.000 Ft/hó + ÁFA
3. VENDÉGHÁZAK 2.500 Ft/hó + ÁFA
4. ÉTTERMEK, VENDÉGLÁTÓHELYEK 2.000 Ft/hó + ÁFA
5. UTAZÁSI IRODÁK, ÜZLETEK 1.500 Ft/hó + ÁFA

BÓNUSZ LEHETŐSÉG!

Szálláslehetőséget ajánló partnereink, amennyiben éttermi szolgáltatást is kínálnak, azt "GRÁTISZ" feltölthetik az Éttermek adatbázisunkba.

 

Banner hirdetések

Amennyiben szeretné,hogy hirdetése még hatékonyabban működjön, lehetőséget kínálunk vízszintes és függőleges hirdetési bannerek választására is. Ezek mérettől és a kampány időtartamától függően 25.000- és 60.000 Ft + ÁFA/hó összegek között választhatók, külön megállapodás alapján.

Banner megjelenési elv

  1. A bannerek csak asztali számítógépen történő böngészés esetén jelennek meg. Mobilon történő barangoláskor (a kijelző kapacitásának leghatékonyabb kihasználása érdekében) mind a vízszintes, mind a függőleges bannerek nem kerülnek megjelenítésre.
  2. Vízszintes banner minden oldalon a lap tetején jelenik meg. Csak egy partnerrel szerződünk le adott időszakra, így az adott időszakban csak és kizárólag az ő bannerje látható.
  3. Függőleges bannerek minden oldalon megjelennek, a jobb oldali oldalsávban. Ezek szám a korlátlan, de egyszerre mindig csak 3 banner jelenik meg. A listázási logika véletlenszerű (random), így nincs garantált állandó láthatóság, de minden lapfrissítésnél újra fut a random-megjelenítő program.

Amennyiben további kérdése van a banner hirdetési lehetőségeinkkel kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken.


Partnerink a Szolgáltatási Szerződés megkötése után féléves ciklusonként rendezhetik a szolgáltatási díjukat. Az aktuális féléves értesítésünk megküldése során lehetőség nyílik a következő időszak szerződésének felmondására, illetve a szolgáltatás szüneteltetésére.

Az alábbi linken letölthetik a SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉST (PDF, DOC) , melyet kitöltve, e-mailen kérünk eljuttatni a szolgáltató számára az info@termalportal.hu ?ra. A szolgáltató ezek után postai úton fogja eljuttatni a partnerek számára az általa aláírt szerződést két példányban, melyből az egyiket a partner aláírása után hasonlóképpen kérünk visszajuttatni a FOR SIGNO Kft 8900 ZALAEGERSZEG, KÖZTÁRSASÁG ÚTJA 87. címre.

Figyelem!
A Szolgáltatási Szerződések nem külön szolgáltatási áganként tölthetők le. Kérjük, hogy a partner körültekintően, a tevékenységi körének megfelelő szerződést jelölje meg és küldje el (hotel, panzió, vendégház, étterem stb.) az info@termalportal.hu e-mail címre.

Kérjük tanulmányozzák a www.termalportal.hu idegenforgalmi portál általános szabályzatát és adatvédelmét is, melynek megismerését a regisztráció során dokumentálniuk  kell!