Beck's Corner Motel

Típus

Panziók, Fogadók


Elérhetőségek

8900 Zalaegerszeg, Kosztolányi D. út 5/d.
Telefonszám: +36 92/550-600
Email cím: info@beckscornermotel.hu

Partner weboldala

Általános adatok

A városközpontban, csodálatos tetőtéri zöld környezetben a Parkolóház legfelső szintjén található a mediterrán jellegű motel és étterem. Kedvező árakkal, kényelmes, minden igényt kielégítő szobákkal és gasztronómiai különlegességekkel várjuk a megfáradt, éhes utazókat, üzletembereket, turistákat.

Szolgáltatások

Motelünk Zalaegerszeg szívében, a Csipke Parkolóház mediterrán tetőkertjén található zöldövezetben, ily módon nyújtva zavartalan pihenést a nálunk megszállóknak. Házunkban 10 db franciaágyas szoba található. A magas színvonalon kialakított szobák mindegyike saját fürdőszobával - zuhanyzóval ellátva - toalettel rendelkezik, valamint televízióval, korlátlan és ingyenes internet hozzáféréssel, folyamatos légcserélő berendezéssel, légkondicionálóval, telefonnal és hajszárítóval felszerelt.


A recepció a hét minden napján reggel 6 órától este 10 óráig áll nyitva kedves vendégeink előtt.

Az ettől eltérő időpotban, valamint késői érkezést szíveskedjenek előre jelezni felénk.

Vendégeink számára ingyenes, őrzött parkolóhelyet biztosítunk a kamerákkal felszerelt parkolóházban, kérjük, gépjárműveiket a földszinten, a kijelölt, PRIVÁT felirattal ellátott helyen hagyják.

A mediterrán jellegű TERRA INCOGNITA étteremben és kávézóban megtalálják a magyaros ételek mellett a reformkonyhák remekeit, valamint olasz és spanyol étel különlegességekből is válogathatnak a vendégek.

A szállóvendégek is itt reggelizhetnek, vagy nyári időszakban a város legszebb zöld növényekkel és virágokkal ékesített teraszán hódolhatnak a gasztronómiai- és kulináris élvezeteknek.

 Fotógaléria

Motel, panzió, étterem, szállás, városközpont, pihenés, szoba, wellness, termálfürdő, gasztronómia, parkolóház, tetőtéri terasz
Vissza... Partner weboldala