Berek Halászkert

Típus

Éttermek


Elérhetőségek

Címünk: 9944 Bajánsenye, Rákóczi út 16.
Telefon: +36 94/544-014
Fax: +36 94/544-015
Email: berekhal@freemail.hu

Partner weboldala

Általános adatok

Köszöntjük és meghívjuk, legyen vendégünk éttermünkben egy csodálatos vízi környezetben. Az Őrség és a vele szomszédos Vendvidék, a Kerka-völgye csalogatja a természetkedvelőket. A Vadása tó, Borostyán-tó, a máriaújfalusi Hársas-tó, a Berek halastavacskái és a bajánsenyei nagy víztározó várja a csónakázást, fürdést, horgászatot és a lovaglást kedvelőket. Velemérvölgy, Magyarszombatfa az ország egyik legnagyobb fazekasközpontja. Jellegzetes formái, mázai, diszítményei teszik egyedivé az itt készült őrségi kerámiákat, melyek az étterem kedvenc diszítőelemei.

Szolgáltatások

Hunyja le a szemét!... Képzeletben varázslatos tájon jár. Hullámzó dombok, harsogó zöld rétek, mezők, fehérre festett házak, piros cseréptetők, az ablakokban muskátlik, a kapukban mosolygós helybéliek.

A föld fölött állandó páratakaró, a friss, széna- és fenyőillattól terhes levegőt szinte harapni lehet. Ugye Svájcban, netán Ausztriában érzi magát? Pedig Magyarországon, a nyugati határszélen is van egy "talpalatnyi Alpok." Őrségnek nevezik.

A Berek Halászkert speciális halászleveivel és húsételeivel az idelátogató vendégek kedvelt pihenőhelye. Az étlapon a magyar halaktól (ponty, pisztráng, süllő, fogas), a tengeri halkülönlegességekig (cápa,lazac, tenger gyümölcsei, stb.) gazdag kínálatából válogathatnak vendégeink.
Télen, nyáron csodálatos környezetben, kultúrált kiszolgálással várjuk Kedves Vendégeinket. Szálláslehetőséget is tudunk biztosítani.

 Fotógaléria

étterem, gasztronómia, Őrség, Őrségi Fesztivál, termálfürdő, szállás, őrségi szállás, halastó, Vadása tó, Hársas tó, fazekas termékek,
Vissza... Partner weboldala