Bognár Étterem

Típus

Éttermek


Elérhetőségek

Cím: 9941 Őriszentpéter, Kovácsszer 96.
Tel./fax: 94/428-027
Mobil: 30/237-2566
Email: bognaretterem@citromail.hu

Partner weboldala

Általános adatok

Az Őrség központjában, 2005 szeptembere óta városában, Őriszentpéteren, a falu központjától 700 méterre, nyugodt, családias hangulatú éttermünk amely év minden időszakában várja Kedves Vendégeit.
Üde színfolt az éttermet körülvevő zöldövezet, a muskátlis ablakok, a gyerekek számára kialakított kis játszótér. Saját parkolóból jutunk be a 100, illetve 60 személyes levegő-tisztítóval felszerelt különterembe, valamint a 60 fő

Szolgáltatások


- családi rendezvények, csoportok /esküvők, ballagások, keresztelők, születésnapok, osztálytalálkozók stb./ fogadását 160 főig tudjuk vállalni.
- Rendezvények, konferenciák szervezése, lebonyolítása helyszínen, igény szerint sörsátor állítás is
- Menüs étkezési lehetőség
- Étlapon szereplő ételek házhoz szállítása zárt-eldobható dobozban

Vendégeink kifogástalan kiszolgálásáról a 10 fős állandó személyzet gondoskodik. A nyári és őszi szezonban grillpartikkal tesszük színesebbé ételajánlatunkat.

Minden év augusztusában megrendezésre kerül, az immár hagyománnyá vált Nemzetközi Őrségi Vadpörköltfőző verseny Őriszentpéteren, amely az étterem úttörő kezdeményezése. Az évek folyamán a rendezvény nagy hírnévre tett szert, ennek köszönhetően a gasztronómiai kínálat mellett hagyományőrző, színes kulturális és sportrendezvényekkel is várja már az ide látogatókat.

 Fotógaléria

étterem, vendéglő, gasztronómia, esküvői vacsorák, rendezvények, őrség, őrségi napok, borkóstoló, vendéglátás, tökfesztivál, pizzéria
Vissza... Partner weboldala