Borgáta Fürdő

Típus

Termálfürdők, Gyógyfürdők


Elérhetőségek

Borgáta Fürdő

9554 Borgáta, Fürdő út 1.

Telefon: 95/ 473- 011, 30/438-4827

Partner weboldala

Általános adatok

Kényeztesse magát Magyarország egyik legbékésebb termálfürdőjénél. Borgáta 76 km-re van a soproni határtól (84es út) és 84 km-re van Szentgotthárdtól (E-66os út) és a Balaton Airport is csak 61 km-re van Sármelléken. Sárvár, egy másik világhírű termálfürdő, csak 17kmnyire van.

Szolgáltatások

A termálfürd? vize 753 m mélyr?l tör fel, és 47°C-os a kútnál. Ezt a vizet használják mind a négy medencéjében, amelyb?l az egyik fedett. A termálvíz gazdag kalciumban, magnéziumban, hidrogén karbonátban és más ásványi anyagban és az alacsony sótartalma által ideális gyógy és rekreációs központ reumás s mozgásszervi megbetegedésben szenved? emberek számára.

A termálfürd? s annak vidéki környezete a tökéletesen berendezett kiadó házzal együtt fantasztikus megalapozója egy pihenéssel és feltölt?déssel egybekötött nyaralásnak. Továbbá kiváló kiindulópont, hogy Nyugat-Magyarországot is jobban megismerhesse.

Ismerje meg jobban a barátságos helybélieket a környező borospincék közt sétálgatva, kerékpározva, illetve sakkozzon vagy kártyázzon a többi nyaralóval a termálfürdőben.

? Látogassa meg a régió történelmi emlékhelyeit: kastélyokat (Pápa, Sümeg, Keszthely, Szigliget és Kőszeg) és egy római település maradványait ? Savaria ? Szombathelyen.
? Kiránduljon a Somló-hegyen (próbálja ki a bort is) és a Ság-hegyen is.
? Csónakázzon a Tapolcai Tavas barlangban.
? És ne hagyja ki Közép- Európa legnagyobb édesvízi tavát sem, a Balatont.


Az igazi pihenés szerves részét képezheti a gyógymasszázs is, melyre kedvező áron kitűnő lehetőség nyílik a háztól 50 méterre.

ÜDÜLÉSI CSEKK ELFOGADÓHELY

 Fotógaléria

termálfürdő, gyógyfürdő, wellness, gyógyászat, terápia, gyógyvíz, szauna, masszázs, élményfürdő, csúszda, szolárium, üdülési csekk, hotel, étterem, szállás
Vissza... Partner weboldala