Bozsoki Vendégház

Típus

Vendégházak


Elérhetőségek

Cím: 9727 Bozsok, Rákóczi út 101/6.

Telefon: 94/362-694
Web: www.bozsokivendeghaz.hu
Email: info@bozsokivendeghaz.hu

Partner weboldala

Általános adatok

Vendégházunk csodálatos környezetben az Írottkő Naturparkban, 1 km-re az osztrák határtól található. A túra és kerékpár útvonalak csomópontjában, jó levegőn várja Önöket Ír Pub jellegű éttermünk a nemzetközi jellegű ételkülönlegességek és olasz pizzák gazdag választékával.

Vendégházunk kitűnő fekvéséből adódóan néhány perces autózással elérhető Kőszeg és Szombathely városa, Velem község ismert látnivalói (Szent-Vid kápolna, történelmi emlékpark, Irottkő tető, stb.). A házunk mellett elhaladó turista útvonalakon pedig rövid erdei sétával megközelíthető községünk nevezetes Kalapos köve, a bátrabbak ezen az útvonalon is elérhetik tájegységünk legmagasabb pontját (Írottkő) és egyéb turisztikai látványosságokat. A közelben található a büki és a sárvári gyógyfürdő is.

Szolgáltatások

Panzió

Vendégházunk szállóvendégei számára az emeleti részen összkomfortos (fürdővel, külön WC-vel, TV-vel, hűtővel felszerelt) kettő db kétágyas és egy apartman jellegű szobát (konyhával) biztosítunk. Az erkélyről csodálatos panorámás kilátás nyílik a szomszédos osztrák tartomány hegyoldalára. Tágas társalgó (bőr ülőgarnitúrával) is szolgálja vendégeink kényelmét. Ezen kívül kettő különálló földszinti lakrészt is választhatnak a nálunk megpihenők. Valamennyi szobánk tea és kávéfőzővel felszerelt, de kérésükre természetesen reggelit is biztosítunk, éttermünkben pedig kedvezményesen ebédelhetnek és vacsorázhatnak. A gyermekek élvezhetik zárt udvarunkban a játszóterünk kínálta szórakozási lehetőségeket.
A földszinti szobákhoz közös konyha is tartozik!

Étterem

Vendégházunk éttermének kínálatában bizonyára minden kedves vendégünk megtalálja kedvenc ételét. Igyekszünk a magyaros és tájjellegű ételek mellett a nemzetközi és a reform konyhák remekeit, valamint 19 féle eredeti olasz recept szerint készített pizzát is ajánlani az étlapunkat lapozók számára.
Mindehhez Ír Pub jellegű környezetet (bútorzatot, berendezési tárgyakat stb.), hangulatos, árnyas teraszt és panorámát is biztosítunk a hozzánk betérőknek.
Szomjukat sörkülönlegességeinkkel és kitűnő borainkkal is csillapíthatják.

 Fotógaléria

vendégház, panzió, szállás, étterem, restaurant, gasztronómia, naturpark, vendéglátás, kirándulás
Vissza... Partner weboldala