Don Quijote Panzió és Étterem

Típus

Panziók, Fogadók


Elérhetőségek

8960 Lenti, Takarék köz 9. (Sugár út 164. hrsz, a körforgalomtól 200 m)
Telefon: 06-92/551-436, 06-30/901-43-78
Fax: 06-92/551-437
E-mail: donquijoterest@t-online.hu

Partner weboldala

Általános adatok

Pároddal térj be hozzánk, hol megpihenhetsz és általam jól lakatván felejted el csatáid zaját. Add meg tiszteleted jó szakácsomnak kit Don Quijote kalandos útján számodra lelt meg vigaszul útján hozott neked. Jer hát és mulass, feledve gondot s bajt a végeken, ízleld meg borunkat és kóstold meg a frissen sült szárnyasok, marhák és birkák vérpezsdítő zamatát. Apródjaim és udvaroncaim kedvedet lesvén töltik majd tele a kupát, hogy búdat feledd s szögre akaszd mint egy rossz gúnyát.

Tégy aztán tanúságot az Úr előtt - midőn szomjad csillapodott, bendőd pukkadásig megtelt fenséges falatokkal, orcád kipirult s erős kezed a kardod markolatán lassan elernyedt - betérsz fogadómba ismét, ha utad erre visz és hírül viszed házam vendégszeretetét széles tartományban merre a szem ellát.

Szolgáltatások

A város központjában, a fürdőtől 650m-re fekvő egységünk tájolásából adódóan nyugodt pihenést, szolgáltatásaink által felejthetetlen élményt biztosít!
Élvezze a hajdani császárok, királyok teljes kényelmét! Felejthetetlen belsőépítészetű, korhűen berendezett szállásaink jól felszereltek.
Légkondicionáló, minibár, hűtő, mikro, fürdőszoba, WC, helyenként terasz, masszázskád, stb.
Tágas szállásaink középkori éttermünkkel összekapcsolt szolgáltatásokkal is kedvező áron vehetők igénybe.

Középkori környezetben korhű kiszolgálással és korhű étkészletekkel, 110 féle egyedi étellel, extra nagy adagokkal, szívélyes kiszolgálással várjuk a megszokott hétköznapokból kiszakadni vágyó kedves vendégeinket. A házias ízekről, látványos tálalásról és a megszokott, jó minőségről "királyi" szakácsaink gondoskodnak.
Az étteremhez hangulatos kerthelyiség tartozik!

 Fotógaléria

panzió, étterem, középkori étterem, szállás, gasztronómia, kulináris élvezetek, termálfürdő, gyógyfürdő, energiapark
Vissza... Partner weboldala