Erdőgyöngye Étterem és Panzió

Típus

Panziók, Fogadók


Elérhetőségek

H-8900 Zalaegerszeg, Alsóerdei út 0115/2 hrsz

Telefon: 0692/318-744

Levelezési cim: H-8900 Zalaegerszeg, Alsóerdei út 0115/2 hrsz

E-mail: erdogyongye@gmail.com

Web: www.erdogyongye.hu

GPS koordináták: Szélességi fok (Lat.): 46.815359
Hosszúsági fok (Lan.): 16.823807

Partner weboldala

Általános adatok

"Az elegáns nyugalom"

A Zalaegerszeg melletti Alsóerdő szívében található exkluzív vendégházunk, melyet a természet harmóniája és nyugalma vesz körül. Az erdőkkel, völgyekkel tagolt táj csupán 3 km-re van a városközponttól.

Szolgáltatások

8 db kétágyas szobával várjuk a pihenni vágyókat, üzletembereket egyaránt. A szobák mindegyike összkomfortos, melyekhez erkély is kapcsolódik. Innen gyönyörű kilátás nyílik az épületet körülvevő erdőségre. Az autóval érkező vendégek számára parkolót díjmentesen biztosítunk.

Éttermünkben vállaljuk lakodalmak lebonyolítását (120 főig), valamint 150 fős kerthelyiséggel tudjuk éttermünket bővíteni, amely külső szertartások lebonyolítására is kiválóan alkalmas! A széles lakodalmi menüválaszték mellett vállaljuk torták, sütemények elkészítését is bármilyen családi- és egyéb rendezvényekre!

Éttermünk 200 fő befogadására alkalmas, mely nyáron kiegészül egy 150 fős kerthelyiséggel. A hozzánk betérők megízlelhetik különleges vadételeinket (szarvas, őz, vaddisznó specialítások), zalai ételkülönlegességeinket, valamint a magyar konyha remekeit egyaránt. A jó idő beköszöntével grillkertünkben élvezhetik természeti környezet egyedi hangulatát, és a csodálatos kilátást az éttermet övező erdőkre.

 Fotógaléria

Panzió, étterem, restaurant, lakodalmak rendezése, rendezvényterem, különterem, természetes környezet, erdő, vadételek, termálfürdő Zalaegerszegen
Vissza... Partner weboldala