Fehér Rózsa Fogadó

Típus

Panziók, Fogadók


Elérhetőségek

9400 Sopron, Pócsi u. 21.
Tel.: 06-99/335-270
E-mail: info@feherrozsa.hu

Nyitva tartás: minden nap 11.00-23.00 óráig

Partner weboldala

Általános adatok

A fogadó az ország egyik legrégebbi fogadója, ünnepélyes avatója 1725-ben volt. Ez a fogadó látta vendégül Mária Terézia körülrajongott és a lelkes "vitam et sanguinem"-mel megtisztelt királynőt soproni időzése alkalmával. (Részlet egy múlt század eleji újságcikkből.)

Szolgáltatások

Panziónkban két és négyágyas zuhanyzós szobákkal várjuk a Sopronban pihenni vágyókat. Parkolási lehetőség, zárt parkolóban.

Szolgáltatásaink:
Síelés, síoktatás szervezése az Ausztriai Semmeringre. Szálló vendégeinknek lehetőségük van kerékpárbérlésre. Ha három éjszakánál többet töltenek el nálunk akkor egy napra díjmentesen biztosítjuk a kerékpár használatát.

35 illetve 55 fő befogadására alkalmas éttermeinkben és 75 fős kerthelységünkben házias ételekkel és kedvező árakkal, pénteken és szombaton élőzenével, hétköznaponként változatos, bőséges napi ajánlattal várjuk Önöket! Vállaljuk családi és céges rendezvények, baráti összejövetelek, lebonyolítását.
Éttermünkben ételfutár szolgálat is működik. Ételkiszállítás hétköznapokon 11-23 óráig.

35 férőhelyes, hangulatos pincehelyiségünkben, kandalló mellett üldögélve válogathat tájjellegű folyó- és minőségi palackozott boraink közül, és ha már választott, kóstolja meg hozzá illő ételeinket. Borozónk kiválóan alkalmas születésnapok, névnapok, lány és legénybúcsúk lebonyolítására.

 Fotógaléria

fogadó, panzió, étterem, restaurant, gasztronómia, party szerviz, síoktatás, kerékpárkölcsönzés, ételkiszállítás
Vissza... Partner weboldala