Gelse Termálvölgy

Típus

Termálfürdők, Gyógyfürdők


Elérhetőségek

Cím: Gelse Termálvölgy

8774 Gelse, Fürdő utca 1.

Telefonszám: +36-93-560-039

Fax: +36-93-560-039

E-mail: info@gelsetermalvolgy.hu

Partner weboldala

Általános adatok

A Gelse Termálvölgyben 7 medence és wellness-szolgáltatások várják a pihenni, kikapcsolódni, sportolni és gyógyulni vágyó vendégeket. A medencék vize teljes mértékben a 43 Celsius fokos külső ásványvíz, amelynek a gyógyvízzé minősítése folyamatban van.
Ingyenes parkolási lehetőséget kínálunk minden vendégünk részére!
A sportolni, úszni vágyók 25 méteres sportmedencében hódolhatnak szenvedélyüknek, az úszni tanuló gyermekeknek tanmedence is rendelkezésükre áll.


A pihenni, felüdülni vágyó vendégeknek ajánljuk az élménymedencéket, amelyek olyan kényeztetési lehetőségeket rejtenek, mint a talppezsgő, buzgár, derékmasszázs, nyakzuhany, dögönyöző, sodró folyó.
A kicsik a gyermekmedence vízgombája mellett pancsikolhatnak.

Jacuzzimedence,álló hidromasszázs és ülőpezsgő teszi teljessé a felüdülést. Intim hangulatúak a termálvizes ülőmedencék, ahol a nyugalomra, pihenésre vágyó felnőttek kellemes környezetben töltődhetnek fel.

Szolgáltatások

Szolgáltatásaink:


A vizes szolgáltatások mellett a finn szauna, gőzkabin, infraszauna, sókamra és az álló szolárium mind a vendégek testi-lelki felfrissülését szolgálják.
A sportolni vágyók az épület elhagyása nélkül vehetik igénybe a tágas, igényesen kialakított 560 négyzetméteres sportcsarnokot, előre egyeztetett időpontban.
Jó időben gyönyörű természeti környezetünk, a több hektáros park, a bitumines kézilabda- és füves futballpálya is a vendégek aktív pihenését, kikapcsolódását szolgálja.
Vendégeink előzetes bejelentkezés alapján igénybe vehetik a különböző masszázs szolgáltatásokat is, mely az egyik legősibb és legkellemesebb természetes módszer az egészség megőrzésére.Sókabin

Évszázadok óta köztudott, hogy a sóbányák klímája gyógyító hatással van a különböző légúti és légzőszervi betegségekre, a bőr és izületi problémákra.
Méregtelenítésre, a szervezet gyulladásos folyamatainak gyógyítására is alkalmazható.
Bővebb információt a képre kattintva érhet el!

Finn szauna

A szaunák közül talán legismertebb a finn szauna, ahol a hőmérséklet 80-100 fok, a páratartalom alacsony, 10% körüli.
Kiváló méregtelenítő hatású és felfrissíti a szervezetet.
A kezelések időtartama 20-40 perc.


Infraszauna

Az infraszauna mélymeleg kezelés, amely regenerálja az izmokat, a bőrt és a kötőszöveteket. Hőmérséklete lényegesen alacsonyabb, mint a finn szaunáé /35-55 fokos/, ezért a szervezetet kevésbé terheli meg. Kiváló méregtelenítő, súlycsökkentő!
A képre kattintással további információkkal szolgálunk!


Gőzfürdő

A gőzkamra hőmérséklete 50-55 fok, páratartalma 70-100%.
Használatával kezelhető az asztma, a rekedtség, az izomfájdalmak és egyes keringési zavarok.
Meleg hatására a pórusok kitágulnak, kitisztulnak, így a bőr nedvességgel telik meg.
További hatása, hogy lazít, felfrissít.

Masszázs

Fáj a háta vagy csak egyszerűen felfrissülni szeretne? Itt az alkalom, hogy kipróbálja a különféle masszázs típusokat, melyek mindegyike jótékony hatással van az emberi szervezetre.


 Fotógaléria

termálfürdő, gyógyfürdő, wellness, gyógyászat, terápia, gyógyvíz, szauna, masszázs, élményfürdő, csúszda, szolárium, üdülési csekk, hotel, étterem, szállás
Vissza... Partner weboldala