Göcsej Palatinus Étterem és Panzió

Típus

Panziók, Fogadók


Elérhetőségek

8900 Zalaegerszeg, Dózsa liget 1. (Zrínyi út)
Telefon/fax: +36-92/314-571, Mobil: +36-20/9464-419
E-mail: palatinus@zalaszam.hu
info@gocsejpalatinus.hu

Partner weboldala

Általános adatok

A Göcsej vendéglő a vasút és a Baross liget létesítése után 1891-ben épült.
A teraszos vendéglőben nyári táncmulatságokat is tartottak. Minden évben egyszer garden partyt is rendeztek, vasár- és ünnepnapokon pedig cigánymuzsika szórakoztatta a közönséget.

A hajdani szép időknek a szükség vetett véget. Az 1920-as években a kórházi zsúfoltság enyhítése céljából a város évi 2000 pengő bérért átadta használatra a kórháznak. A vendéglő épületében belosztály és kislaboratórium létesült. Később szülészet, majd gégeosztály is működött falai között.

Az újabb vendéglátós éra 1978- ban indulhatott újra, amikor ismételten megnyitotta kapuit a Göcsej Vendéglő.
2002- től került magánkézbe, elkezdődött a felújítása, majd 2003-tól az emeletátépítési munkálatok megindították a panzió létesítésének feltételeit.
Szálláskínálatunkból jelenleg egy lakosztály és 10 db. két személy elhelyezésére alkalmas szoba (franciaágyas és két ágyas) közül választhatnak a hozzánk betérők.

Szolgáltatások

Panziónk 10 db kétágyas minden igényt kielégítő szobája, valamint egy lakosztályunk várja a megfáradt utazókat, üzletembereket és a turistákat.
A vasútállomás és a városközpont közelsége az árnyas, ligetes környzet, a belső udvari parkoló is vendégeink kényelmét és a jó hangulatot szolgálják.
Éttermünkben biztosítjuk a reggelizési, valamint az ebéd és vacsora elfogyasztásának lehetőségét is.
Vendégeink számára internet csatlakozási szolgáltatást is nyújtunk igény szerint.

A 170 fős éttermi férőhelyünk a garancia a kényelmes, nagyobb létszámú esküvői vacsorák megrendezésének, természetesen ebben az esetben biztosítjuk az átöltözéshez is és a távoli vendégek elszállásolásához is szobáinkat (előzetes egyeztetés alapján).

Éttermünk étlapján a magyaros és tájjellegű ételek mellett a nemzetközi és a reformkonyhák remekeit is megtalálják a gasztronómiai élvezetekre vágyók. Vendéglátóhelyünk kiválóan alkalmas maximálisan 170 főig rendezvények (baráti, családi összejövetelek, esküvői vacsorák stb.) lebonyolítására. 20 fős és 40 fős különtermeink pedig kisebb létszámú találkozók megrendezéséhez nyújtanak kitűnő lehetőséget. Igény szerint vállaljuk hidegtálak készítését, állófogadások, gardenpartik, céges rendezvényeknek a megrendelő saját helyszínén, telephelyén történő lebonyolítását is. Minden kedves vendéget és érdeklődőt sok szeretettel várunk.

 Fotógaléria

panzió, Zalaegerszeg, szállás, hotel, étterem, gasztronómia, wellness, termálfürdő, thermal, termal, esküvők, esküvői vacsora, lakodalom, rendezvény, családi, baráti összejövetelek
Vissza... Partner weboldala