Gunarasfürdő Dombóvár

Típus

Termálfürdők, Gyógyfürdők


Elérhetőségek

7200 Dombóvár, Kernen tér 1.

Tel.: 74/465-335

Fax: 74/467-951

Gyógyfürdő recepció: 74/465-454

e-mail: gunaras.furdo@t-online.hu

Partner weboldala

Általános adatok

A fürdő két nagyobb egységre osztható: az egyik a szezonálisan üzemelő strandfürdő, a másik az egész évben üzemelő fedett gyógyfürdő és a hozzá kapcsolódó gyógyászati részleg. A fedett fürdőben kapnak helyett wellness szolgáltatásaink is.
A fürdő egy 8 hektáros parkban található. A szezonálisan üzemelő strandfürdőn minden korosztály megtalálja a számára megfelelő szórakozást: két gyógyvizes ülőmedence, egy gyermek kalandmedence, strandmedence, úszómedence, három élménymedence, trambulinmedence, csúszda fogadómedence, valamint hatpályás csúszdapark várja a látogatókat. Akinek sportolni támad kedve rendelkezésre áll két homokkal borított strandröplabda pálya, egy strandfoci pálya, kosárpalánk, ping-pong asztal és lábtenisz pálya.
A fürdőben található 1 hektáros tó partján árnyas pihenőhelyek szolgálják a vendégek kényelmét.
A strandfürdőn váltókabinos öltöző áll térítésmentesen a vendégek rendelkezésére. Az öltöző közvetlenül a strandfürdő főbejáratánál található. A fürdő saját, zárt parkolóval rendelkezik, melyen keresztül a strandfürdő főbejárata közvetlenül elérhető.

Szolgáltatások

A fedett gyógyfürdő egész évben várja a gyógyulni, frissülni, pihenni vágyókat. Az itt található medencék: egy gyógyvizes levezető úszó, két gyógyvizes ülőmedence, szauna úszómedence, szauna mártózó medence, tornamedence és súlyfürdőmedence, valamint a szabadtéren lévő, de a fürdőhöz közvetlenül kapcsolódó két élménymedence.
Wellness szolgáltatásaink igazi testi-lelki felüdülést okoznak. A fény-, illat- és zeneterápiás finn szauna és infraszauna mellett megtalálható a gőzkabin, a szabadtéri finn szaunaház, a jacuzzi, a szolárium, valamint a különböző légzőszervi- és bőrbetegségekre is jótékony hatással bíró sóterápia is. Egyedülálló Feng Shui testkezelések, méregtelenítő, stresszoldó programokkal. A hagyományos svéd masszázs mellett illóolajos testmasszázs, mézes testmasszázs, csokis testmasszázs, valamint cellulit masszázs is várja a látogatókat.
A fedett fürdő előcsarnokában található a recepció, a rheumatológiai szakrendelés, valamint egy kényelmes pihenőtér. Rheumatológiai szakrendelés munkanapokon 8.00 - 14.00 h között. Előzetes bejelentkezés, beutaló nem szükséges. Amennyiben rendelkezik korábbi orvosi leletekkel, kérjük hozza őket magával, segítve ezzel fürdőnk orvosának munkáját.
A kezelések ellenértékét a pénztárnál kell egy összegben, a kezelés megkezdése előtt befizetni. A kezelésekre időpontot a diszpécsernél kell egyeztetni. A kezelések időpontját kérjük szíveskedjenek pontosan betartani! Kimaradt kezelés pótlására csak orvosi igazolás felmutatása, és újbóli időpont egyeztetést követően van lehetőség! A fel nem használt kezelések visszafizetése csak orvosilag indokolt esetben, orvosi igazolás és jegyzőkönyv felvétele mellett lehetséges.

Fürdőnkben az akadálymentesített közlekedés biztosított. Részletes információt kérjen a 74/465-454-es telefonszámon.

Dombóvár-Gunarasfürdőn magas fluorid tartalommal rendelkező alkáli-hidrokarbonátos, bevizsgált gyógyvíz képezi a gyógyturizmus alapját. Az egészségügyi miniszter 1977. november 30-án nyilvánította gyógyvízzé a gunarasi vizet, és e napon kapta a fürdő a gyógyfürdő elnevezést.

A víz kiválóan alkalmas mozgásszervi betegségek, gyomor- és bélbántalmak, nőgyógyászati-, fogíny- és szájbetegségek kezelésére, de eredményesen alkalmazzák bizonyos légzőszervi, szív- és érrendszeri elváltozások kezelésében, valamint a bőrgyógyászat területén is. A kiváló minőségű vízre mintegy 22 különböző gyógyszolgáltatás települt, ezzel a fürdő a régióban, de országosan is a legtöbb fajta kezelést tudja biztosítani vendégei részére. Természetesen a fürdőben a nagyértékű gyógyászat mellett a hagyományos wellness, termál- és strandszolgáltatások is megtalálhatók.

Gyógyfürdő

* Szauna mártózó medence
* Élménymedence I.
* Élménymedence II.
* Gyógyvizes levezető úszó
* Gyógyvizes ülőmedence I.
* Gyógyvizes ülőmedence II.
* Súlyfürdő medence
* Szauna úszómedence
* Tornamedence

Strandfürdő

* Csúszda fogadómedence
* Élménymedence III.
* Gyermek kalandmedence
* Gyógyvizes ülőmedence I.
* Gyógyvizes ülőmedence II.
* Hatpályás csúszdapark
* Strandmedence
* Trambulinmedence
* Úszómedence

 Fotógaléria

termálfürdő, gyógyfürdő, wellness, gyógyászat, terápia, gyógyvíz, szauna, masszázs, élményfürdő, csúszda, szolárium, üdülési csekk, hotel, étterem, szállás
Vissza... Partner weboldala