Halasthermál

Típus

Termálfürdők, Gyógyfürdők


Elérhetőségek

6400 Kiskunhalas, Nagy Szeder I. u. 1
Tel.: 77/422-590
Fax: 77/427-700
E-mail: info@halasthermal.hu

Partner weboldala

Általános adatok

Halasthermál termálfürdő, uszoda, strand, kemping

A világhírű halasi csipke városa sok napfénnyel és egész évben nyitva tartó termálfürdőjével várja a pihenni, gyógyulni váró vendégeit. A várost az 53-as főúton közelíthetjük meg, egyaránt közel van a kulturális központként ismert Kecskeméthez és Szegedhez, a népművészetéről híres Kalocsához, a híres és keresett hajósi pincesorhoz, Bugac-pusztához.

A város központjában, a városi kórház szomszédságában helyezkedik el a gyógyfürdő, valamint a kétcsillagos kemping. A kempingben tusoló, áramcsatlakozási lehetőség, telefon, WIFI-s internet, parkoló, étkezési, strandolási lehetőség biztosított.

A fürdőt minden korosztály igényét figyelembe véve alakították ki. A sportolni vágyókat fedett és nyitott úszómedencék, míg a gyógyulni vágyó és az egészségmegőrzés céljából fürdőző vendégeket fedett és nyitott termálmedencék várják.

Szolgáltatások

Jódos ásványvizét 1983-ban nyilvánították gyógyvízzé. A hévíz eredményesen alkalmazható mozgásszervi elváltozások, idült, gyulladásos megbetegedések kezelésére. Jól alkalmazható egyes nőgyógyászati betegségeknél, valamint törések utókezelésénél.
Minden korosztály igényét figyelembe véve az uszodacsarnokban 3 medencét alakítottunk ki: gyógyvizes termálmedence 36°C, felnőtt úszómedence 26°C, gyermek medence 31°


Ötféle gyógyszolgáltatást végzünk:
- medencefürdőt
- kádfürdőt
- súlyfürdőt,
- orvosi gyógymasszázst,
- víz alatti csoportos gyógytornát.

Termálfürdő területén helyezkedik el a 100 férőhelyes Napfény Camping. Lakókocsik és sátrak befogadására egyaránt alkalmas.

Szolgáltatásaink:
- tusoló
- áramcsatlakozás
- telefon
- parkolás
- étkezési lehetőség
- főzési lehetőség
- strandolási lehetőség
- nudista napozóterasz
- mozgáskorlátozottaknak zuhanyzó és toalett
- üdülési csekk elfogadóhely

 Fotógaléria

Termálfürdő, gyógyfürdő, kemping, gyógyászat, wellness, szauna, masszázs, gasztronómia
Vissza... Partner weboldala