Hódmezővásárhelyi Strand, Termálfürdő- és Sportuszoda

Típus

Termálfürdők, Gyógyfürdők


Elérhetőségek

6800 Hódmezővásárhely, Ady Endre u. 1.
Tel./fax: 62/249-363
E-mail: hodstrand@hodstrand.hu

Partner weboldala

Általános adatok

A vásárhelyi fürdőélet több mint 80 éves hagyományra tekint vissza - a város központjában 1929. július 14-től üzemel fürdő.
A Hódmezővásárhelyi Strandfürdő 2200 m mélyről jövő, 76 °C-os, alacsony keménységű, alkáli-hidrogénkarbonátokban gazdag vizét a Népjóléti Minisztérium 3/Gyf-1994. számú határozata gyógyvízzé nyilvánította.
Ásványianyag tartalma literenként 2190,525 mg. Ez a gyógyító hatású víz alapozza meg a város több mint 75 éves fürdőhagyományát. Terápiás részlegünk nemcsak a víz termikus és kémiai tulajdonságát használja ki, évek óta szakorvosi javallatra az Erzsébet Kórház-Rendelőintézet szakembereinek bevonásával víz alatti torna, tangentoros kezelések és masszázs is működik fürdőnkben, így gyógy- és termálvizünk hatékony eszköze a helyi orvosi terápiának és rehabilitációnak.
-Kiválóan alkalmas fürdőkúrákra, mely elsősorban mozgásszervi betegségek kezelésében alkalmazható. Mind a gerinc, mind a környéki ízületek degeneratív (kopásos) eltérések (pl. térdízület, csípőízület) kezelésében hatékonynak bizonyul.-

Szolgáltatások

Török Sándor Strandfürdő

2905 m2 vízfelület, parkosított terület, 2 strandröplabda és 1 strandfocipálya, lengőteke, óriás sakk készlet. 8 medence!

Gyarmati Dezső Sportuszoda

1496 m2 vízfelület, akadálymentesített terület. 3 medence!

- szauna - élményelemekkel kombinált szaunázás, mely biztosítja a jó közérzetet és a kellemes hangulatot.
- masszázs - élvezze a masszázs helyi, direkt, közvetlen, jótékony hatásait
- zumba - Alberto -Beto- Perez a zumba fitness szülőatyja, aki emberek millióit ejtette ámulatba a testükben, szellemükben és életmódjukban bekövetkezett változásokkal. Mindezt a csodát nálunk is megtalálhatja.
- babaúszás - babák, kisgyermekek vízhez szoktatása, vízben történő játékos mozgásfejlesztés
- kemping - a termálkemping vendégei ingyenesen használhatják a kempinggel egységet alkotó Gyarmati Dezső Sportuszoda és Török Sándor Strandfürdő medencéit.

 Fotógaléria

termálfürdő, strand, gyógyfürdő, szauna, zumba, masszázs, babaúszás, étterem, kemping, rendezvények, szállások
Vissza... Partner weboldala