Hubertus Fogadó

Típus

Panziók, Fogadók


Elérhetőségek

8960 Lenti-Lentihegy

Tel.: +36-92/551-102

Fax: +36-92/551-104

E-mail: hubertus.fogado@axelero.hu

Partner weboldala

Általános adatok

A panzió Lenti város kiemelt pihenő övezetében, a zalai dombság részeként, a város szőlőhegyén található ahol a zalai panoráma, a friss levegő, családias hangulat biztosítja hogy a pihenés, felüdülés, kikapcsolódás teljes legyen.

Lenti város a gyógyfürdő és piaca révén népszerű a turisták körében. A gyógyfürdő tőlünk kb. 2 km amit kerékpárral, autóval vagy akár gyalogosan ( könnyű séta ) is megközelíthetünk. Hetés, Őrség, Göcsej tájegységekből mutat ízelítőt a Kerka Völgye. Ideális hely a túrázóknak Kiépített kerékpárutak, jelölt túraútvonalak várják a gyalogos, kerékpáros, autós túrázókat. Az erdei kisvasút megér egy utat! Nálunk található Magyarország leghosszabb erdei kisvasútja, 32 km hosszú. A panzióhoz közeli, szomszédos erdő kiváló helyszín a gombatúrákra, barangolásokra. Vendégeink számára szívesen adunk tippeket, nyújtunk túraajánlatot vagy akár szervezünk fél- vagy egész napos kirándulást.

Szobáink tájolásánál elsődleges szempont volt, hogy vendégeink számára a zalai panoráma nyújtotta szépség biztosított legyen. A szőlőhegy reggeli képe, illata sokunk számára magával ragadó. A tavaszi még kicsit csípős reggelek, a virágzó fák, a nyári remegő levegő, az ezerszínű ősz, a szüret hangulata, ízei, a téli hó súlya alatt roskadozó fák, a harapni való friss levegő még sok év után is vonzó az itt lakó és üdülő vendég számára. Ezen idilli zalai környezet biztosítja, hogy az igényes panzió által nyújtott pihenés, kényelem, kikapcsolódás valóban felüdülés legyen. Szeretnénk Önt vendégül látni családi, baráti, vállalati, üzleti társaságban vagy akár egyedül, esetleg egy üzleti út során átutazóban pihenésképpen.
Az igényes szállás mellett nagy hangsúlyt fektetünk konyhánk színvonalára is. Az étlap összeállításakor, valamint az ételek elkészítése során alapvető szempontunk a házias ízek és hagyományok megtartása ugyanakkor korszerű technikák, technológiák alkalmazása, a zalai tájjellegű ételek bemutatása.

Tegyen egy kirándulást nálunk gasztronómiába!

Szolgáltatások

Szobáink tájolásánál fontos volt, hogy vendégeink számára a gyönyörű panoráma biztosítva legyen így erkélyes szobáink déli fekvésűek.

Szobák: 2-3-4 ágyas, összesen 19 + 9 szoba, 64 férőhely

Felszereltség: fürdőszoba (WC, zuhanyzó), televízió, internet hozzáférés, széf, szobáink 2/3 része erkélyes

Szolgáltatások / programok

házon belül: >>fotók<<
- internetszoba - új
- fittnessterem - új
- pezsgőfürdő
- szauna
- masszázs
- asztalitenisz
- gyermekfelügyelet
- kerékpárkölcsönzés
- kemencés est

saját szervezésben:
- grillparti
- borkóstolás
- túrák, kirándulások

Étterem

Éttermünk a zalai és nemzetközi konyha íz világába nyújt betekintést. Vendégeink bőséges kirándulásokat tehetnek a népi, a hagyományos magyar, valamint a modern konyha íz világába. Étlapunk állandó kínálata a vörösboros vadpörkölt zalai dödöllével, a burgonyaprósza... Ajánlatunkban szerepel a zalai lakodalmi menüsor, kínáljuk a zalai parasztrétest, helyben kemencében sült ételeinket a haspártiaknak, valamint egyszerűbb ételeinket a diétázóknak.


Éttermünk 4 helyiségből áll:
- étterem: ~ 60 fő nem dohányzó
- étterem: ~ 50 fő dohányzó
- nyitott / fedett terasz: ~ 40 fő
- különterem / borozó: ~ 60 fő

Menüsorok:
- Magyaros
- Lakodalmas - zalai lakodalmas menüsor
- Kirándulócsoportoknak
- Kemence parti menü

Rendezvények

Különböző rendezvények lebonyolítását vállaljuk, illetve biztosítjuk a helyet hozzá.
Technikai felszereltség ( tv, video, flipchart... egyéb igény szerint ), dekoráció, élőzene, egyéb műsor biztosítása igény szerint.

- üzleti fogadások
- esküvők, lakodalmak
- családi, baráti rendezvények
- termékbemutatók
- vállalati továbbképzések
- csapattréningek
- családi napok

A vendéglátás formája lehet:

- állófogadás
- ültetett büféfogadás
- díszbeszéd / díszvacsora
- cocktail parti / szendvicsparti
- garden parti

A helyszín:

- helyben az étteremben, különteremben
- külső helyszínen kívánság szerint


 Fotógaléria

panzió, étterem, szállás, gasztronómia, pihenés, kikapcsolódás, üdülési csekk, programok, rendezvények, kirándulások, termálfürdő, gyógyfürdő, energia park, panoráma, pezsgőfürdő, szauna, grillparti,
Vissza... Partner weboldala