István Hotel és Restaurant

Típus

Hotelek, Kastélyszállók


Elérhetőségek

H-8881 Sormás, 7-es főútvonal, 215-ös kilométerkő Pf.: 1

Tel.: (+36) 93-375-160
Tel./fax: (+36) 93-375-511
Mobil: (+36) 30-9396-500

E-mail: istvan-f@t-online.hu

Partner weboldala

Általános adatok

A jelenleg három épületegységből álló hotel, étterem és szórakoztatóközpont mediterrán vonásokat kapott. A természetes anyagok, a fa, a kő, a vízesések, a faragott fa játszótérelemek, a sétány fahíddal, a Tiffany-üvegek és a pasztell meleg színvilág nagyon kellemes itt tartózkodást ígérnek a látogatóknak.

Szolgáltatások

A Hotel ***-ben 20 szobában, melyek 2/3/4 fő részére, összesen 56 főt tudunk elszállásolni. Rendezvény palettánk nagyon sokrétű, ez köszönhető a különböző nagyságú és bővithető helyiségeknek, valamint az egyedülálló technikai kiegészítőknek. Termeink külön parkolóval, konyhával, hűtőkamrával, személyzettel és WC blokkal dolgoznak. Lakodalmaknál figyelünk a területünkön történő teljes kiszolgálás lehetőségére, ide értve a polgári és templomi szertartás, a fotózkodás az új 2000 négyzetméteres tavunknál stb.

Éttermünkben a hagyományos, tájjellegű magyar konyha remekei mellet a mediterrán izvilágot kedvelők is megtalálják kedvenc ételüket.

 Fotógaléria

hotel, szállás, fogadó, panzió, étterem, gasztronómia, wellness, esküvői vacsora, rendezvények, pihenőhely, M7-es autópálya
Vissza... Partner weboldala