Jánkahegyi Gyuri Csárda és Vendégház

Típus

Vendégházak


Elérhetőségek

8900 Zalaegerszeg, Jánkahegyi út 27.
Tel: +36 92 511-911
Mobil: +36 30 552 7921
E-mail: gyuri@zelkanet.hu

Nyitva tartás: 11:00-22:00

Partner weboldala

Általános adatok

Jánkahegyi Gyuri Csárda és Vendégház: Gasztronómiai kirándulás a város és a természet találkozásánál


Zöld övezetbéli, csendes kirándulás, kikapcsolódás Zalaegerszegen csodálatos panorámával !

Csendes, természet közeli városrész a Jánkahegy, de mégis alig karnyújtásnyira a város forgatagától. Elérhető közelségben tehát a mai kor kevésbé ráérős, rohanó városi embere számára, aki mégis olykor igazi, de közeli felüdülésre vágyik. ?Úgy vettem észre, egyre kevesebbet járnak vidékre, egyre kevesebbet kirándulnak az emberek manapság, s részben ez ihletett meg, hogy itt a hegyoldalban, ezen a csendes, nyugodt helyen, gyönyörű kilátással létrehozzak egy éttermet, ahol érdemben ki tudnak kapcsolódni a vendégek. A Gyuri Csárda azért készült, hogy az emberek kimozduljanak a mindennapos munkából és autóikat letéve, sétálgatva gyönyörködjenek városunkban. Ízelítőt kapjanak a Jánka-hegy szépségéből, a hegyi emberek ételeiből, italaiból.? ? mesél az indíttatásról Hart György tulajdonos. A túlsó zalai hegyoldalon álló, egykoron messze földön híres, 19. századi építésű Becsali csárda megszűnése pedig csak még eggyel több okot adott arra, hogy Zalaegerszegnek újra legyen egy vérbeli csárdája.

Szolgáltatások

Szálláshely:

Családias vendéglátás és szállás panorámás környezetben!

A Zalaegerszeg zöldövezetében található Jánkahegyi Gyuri Csárda és Vendégház teraszáról csodálatos panoráma tárul az ide látogató vendég elé. A város felett varázslatos környezetben élvezhetik a finom ételeink, boraink, pálinkáink ízeit, zamatát.

Vendégházunk szeretettel várja az ide látogató kedves vendégeket, akár a kis kikapcsolódásra vágyókat, akár a többnapos zalaegerszegi látogatásra érkezőket, akik kellemesen szeretnék eltölteni a napjaikat ezekben a barátságos és családias szobákban. A gyerekeket hinta és állatsimogató várja.

Kilátó

A házunk fölé magasodó kilátóból messzire ellátni, a városra és a csodálatos zalai tájakra.

Nem csak a kilátás és a pónilovas-birkás állatsimogató teszi egyedivé a Jánkahegyi Gyuri Csárdát, hanem a gasztronómiai kínálata is. Kolbászleves, gesztenye-krémleves rumos mazsolával és juharsziruppal, Jánkahegyi boros csülök vele sült kenyérrel, paraszt káposztával, szőlővel töltött csirkemell diós-mandulás bundában, szedermártással ? csak néhány a ritkaságszámba menő étkek sorából. Sok gyümölcsös, kecske- és juhsajtos, valamint zalai, hegyi, tájjellegű ételek ? ezek a fő irányvonalak jellemzik az étlap választékát. Az igazi csárdahangulatról a jó ízek mellett hétvégenként pedig harmonikás élőzene is gondoskodik.

A vendégek valamint a gyakori családi és céges rendezvények különféle igényeihez igazodva a Gyuri Csárdában az összesen 210 fős befogadóképességet különféle szintű termek biztosítják: egy 50 éttermi rész, 28 fős különterem, 36 fős borozó és 110 férőhelyes panorámás terasz (malac forgatóval, kemencével) közül választhat az éhes betérő vendég. Említésre méltó kuriózum, hogy a csárdához egy pálinkaház, borház - is tartozik, ahol az ízletes nedűk hatalmas választékából ? 45 féle pálinka és 52 féle palackos bor - kaphat ízelítőt az idelátogató.

Ha tehát zalaegerszegi városi barangolásunk után pihentető, családbarát környezetben eltöltött órákra és házias ízekre vágyunk, térjünk be a Jánkahegyi Gyuri Csárdába, ahol garantáltan felüdül szellemünk és éhes gyomrunk is és még meg is pihenhetne a 4 szobás vendég házban 10 férőhellyel!

 Fotógaléria

Vendéhház, csárda, étterem, gasztronómia, panoráma, Zalaegerszeg, termálfürdő, zalai ételspecialitások, pálinkaház
Vissza... Partner weboldala