Jonathermál Gyógy-és Élményfürdő

Típus

Termálfürdők, Gyógyfürdők


Elérhetőségek

6120 Kiskunmajsa, Kőkút 26.

Tel.: 77/481-855, 77/481-245

Fax: 77/481-013

Email cím:

info@jonathermal.hu

jonathermal@mail.datanet.hu

Partner weboldala

Általános adatok

Gyógyfürdőnk 25 éves múltra tekint vissza. Az 1960-as években meginduló szénhidrogén-bányászat -melléktermékeként- felszínre törő 72 °C-os nátriumhidrogén-karbonátos termálvíz hasznosítása 1984-ben kezdődött meg.

A kezdeti szabadtéri medencék mellett a későbbiekben kapott helyet impozáns faszerkezetű csarnokunk, melyben egy 36, és egy 38 °C-os gyógymedence, valamint egy 25 méteres feszített víztükrű gyógyúszómedence, finn szauna, aroma szauna, gőzfürdő, hidegvizes mártózómedence található. A szabadban egész évben igénybe vehető gyógymedence várja a pihenni és gyógyulni vágyókat.

Szolgáltatások

A fürdő mintegy 20 hektáros, zöld pázsittal borított, fásított területén a fürdőzés, napozás örömein kívül sokféle sportolási, szabadidő eltöltési lehetőség is kínálkozik: röplabdapályák, strandfoci pálya, tollaslabda pályák, minigolfpálya, játszóterek, játszóház, óriás sakk, lengő teke, kosárlabdapálya. 2004-ben több mint 100 m2 alapterületű igényesen kialakított társalgóhelyiséggel bővült a fürdő fedett területe.

A fürdő közvetlen szomszédságában éttermek működnek, gyorsétkezésre a fürdő területén található pavilonokban nyílik lehetőség.

A fürdő szolgáltatásait kiegészítendően frissítő-, gyógy- és aromamasszázs, finn-, infra- és aroma szauna, gőzfürdő, szolárium, jáde köves masszázságy, CHI gép, OTO lábmasszázs gép, masszázsfotel, bioptron lámpa, aromafürdő, tangentor, pezsgőfurdő sókamra áll vendégeink rendelkezésére. A fürdő naponta 9 órától 19 óráig várja kedves vendégeit.

2001. május 1. óta töretlen sikerrel vendégeink egyik kiemelt célpontja a 400 m2 vízfelszínnel, 14 élményelemmel és a kor követelményeinek megfelelő technikai háttérrel rendelkező élménymedence.

A medence egész évben, a fürdő nyitva tartási rendjének megfelelően áll (pénteken és szombaton éjszaka is) a szórakozni, felüdülni vágyók rendelkezésére.

Az attrakciók:

dombcsúszda,
pezsgőágyak,
vizes barlang
gejzír
buzgárok
dögönyözők és masszírozók
vadvízfolyosó
pezsgőfürdő
sziklacsobogó
vízgomba


Felejthetetlen élmény akár 3 generáció részére is, télen-nyáron!

2009. februártól az élménymedence is komfortosított (fűtött) csarnok résszel várja a télen is felüdülni, pihenni vágyó vendégeket!

Az élményfürdő szolgáltatásait külön jegy vásárlása nélkül, a napi fürdőbelépőjeggyel lehet igénybe venni!

A szaunázás híveit minden igényt kielégítő szaunasziget várja, hiszen a csarnokban finn szauna, aroma szauna és gőzfürdő is helyet kapott. A szaunasziget használata nincs benne a füdőbelépő árában, ez külön karszalaggal vehető igénybe.

Rendezvénytermünk, wellness részlegünk és szálláskínálatunk is vendégeink kényelmét, kikapcsolódását szolgálják.

 Fotógaléria

Termálfürdő, gyógyfürdő, élményfürdő, wellness, szállás, motel, étterem, gasztronómia, szauna, infraszauna, masszázs
Vissza... Partner weboldala