Kastélyszálló Balf

Típus

Hotelek, Kastélyszállók


Elérhetőségek

9494 Sopron-Balf, Fürdő sor 12.
Telefon: +36-(99) 314-266 / Fax: +36-(99) 339-800
E-mail: balf@sopronreha.eu

Partner weboldala

Általános adatok

Az 1700-as évekből származó épületben antik- és stílbútorokkal berendezett, telefonnal, televízióval ellátott szobák, apartmanok, továbbá szalon, áll a vendégek rendelkezésére. A szállót üvegfolyosó köti össze a gyógy-komplexummal, wellness-szigettel.
A szobákból csodálatos kilátás nyílik a park zöld pázsitjára, a pompázó virágokra, az antik szobrokra, a parkot átszelő patakra és az erdővel borított dombokra, festői tájra.

Szolgáltatások

Szállás svédasztalos reggelivel, részben stílbútorokkal berendezett, fürdőszobás, telefonnal, színes TV-vel, rádióval, mini bárral felszerelt szobákban. Uszoda és gyógyfürdő használat.

Az uszoda, jacuzzi, gyógymedence, Kneipp-taposómedence az egyes ajánlatoknak megfelelően korlátlanul használhatók

A szauna, masszázs, pezsgőfürdő és aromafürdő belépők mennyisége az itt töltött teljes időtartamra, elosztva vonatkozik.

Az uszoda, a gyógyfürdő, a gyógymasszázs, a wellness szolgáltatások (jacuzzi, Kneipp-taposó, infra szauna, finn szauna, pezsgőfürdő, aromafürdő) és az orvosi kezelések, a szállodával zárt üvegfolyosóval összekötött Gyógyfürdőkórházban találhatók.

A megújult, kibővült komplexumban a vendégek rendelkezésre áll egy komplett Kneipp-féle vízgyógyászati részleg.

A Taposómedencében térdig érő hideg víz van, az alja kavicsággyal bélelt. Ebben kakasjárással kell körbejárni 2-3 percig, majd a lábat pihentetni, felmelegíteni, és a medencébe kétszer-háromszor vissza lehet menni.
Az eljárás különösen javasolható visszérbetegségben szenvedők számára, de jól javítja a fáradt lábat és a lúdtalpat is.

A váltófürdőben négy vízzel telt rekesz van a négy végtag számára. A víz hőmérséklete lehet hideg, lehet meleg és lehet váltakozó. Ennek kiváló frissítő hatása van, és javítja a végtagok vérkeringését is.

A Kneipp-féle leöntések során a vízsugár a hátra, a mellkasra vagy valamelyik végtagra irányul. A vízsugár lehet hideg, meleg vagy változó. Ez utóbbi esetén a meleg-hatás hosszabb, 2-3 perc, a hideg-hatás rövidebb, mintegy 40 másodperc. A kezelés frissítő regeneráló hatású.

A wellness-részben találunk egy kisebb méretű, 6 személyes jacuzzi vagy whirlepool medencét. Itt van a pezsgőfürdő is, ami egyszemélyes kádfürdő, benne a jaccuzzihoz hasonlóan levegőbuborékok és nagyszámú irányított vízsugár teszik teljessé a relaxációt. A szénsavas-kénes kádfürdőt kellemes, közepes hőmérsékletű vízzel alkalmazzuk. Ez a fürdő tágítja a bőr hajszálereit, csökkenti a vérnyomást, jó hatású szívbetegségek utókezelésében is. Az aroma kádfürdő különleges illóolajok hozzáadásával készül. Hatféle adalékot használunk, vannak közöttük élénkítő, kondicionáló és nyugtató, lazító olajak is.

Mindezek mellett megtaláljuk a régi kádfürdő-részlegből is ismert vízalatti sugármasszázst.

A részleg teljesen megújult, esztétikus környezetben, sok kényelmes pihenőhellyel várja a gyógyulni, kikapcsolódni vágyó vendégeket.

 Fotógaléria

Kastélyszálló, hotel, szálloda, gasztronómia, étterem, termálfürdő, gyógyfürdő, terápia, gyógymedence, jakuzzi, whirlepool
Vissza... Partner weboldala