Levanda Étterem & Panzió, Tekepálya

Típus

Panziók, Fogadók


Elérhetőségek

LEVANDA Étterem & Panzió

9495 Kópháza, Fő u. 60.

Telefon: +36 (99) 357-155

E-mail: info@levanda.hu

Partner weboldala

Általános adatok

Amikor mi horvátok 500 évvel ezelőtt e vidékre költöztünk, menekültünk, hogy itt új hazánkban gyökeret verjünk, még senki sem tudhatta mennyi ideig fogunk fennmaradni. Nyelvünk kövületnek számít és azokra az időkre emlékeztet, mikor a horvátok egységes tömbje még nem volt kikezdve. A levendula, mint növény éppen napjainkban kezdett el terjedni a mediterrán medencéből a kontinens belseje felé, így kapcsolva össze bennünket, ama horvátok leszármazottjait, kik különböző okokból lettek szétszórva e pannon-adriai térségben.
A levendula kicsi virágaival és finomságával a mi szimbólumunk, ama erőfeszítésnek jelképe, melyet magunk elé tűztünk célul, hogy megőrizzük önmagunkat, hagyományunk egy részét és ezt a többiekkel együtt élve és együttműködve tovább virágoztassuk. "A másét tiszteld, sajátodra pedig büszke légy!" Ez a jelmondat vezérel minket utunkon. Mikor eljössz hozzánk, keress minél több részletet, és történetet, ily módon is segítve minket a további munkánkban.

Szolgáltatások

PANZIÓNK

3 db kétágyas, 2 db 3 ágyas, és egy 4 ágyas családias jellegű szobával állunk a kedves Vendégeink rendelkezésére.

ÉTTERMÜNK

Éttermünk két egybenyitható teremből áll, így alkalmas nagyobb létszámú csoportok étkeztetésére, illetve kisebb csoportok szeparált kiszolgálására is.
Kellemes környezetben, természetes anyagokkal burkolt helyiségben, kényelmes asztaloknál fogyaszthatja finomságainkat. Hagyományos ételeink mellett, kínálatunkban sokféle horvát ételkülönlegesség közül választhat.
Az ízletes ételek mellé kellemes tájborok és egyéb italok, italkülönlegességek állnak kedves vendégeink rendelkezésére, a hangulat fokozására.

NYITVA TARTÁS

Hétfő - Csütörtök
11:00-20:00

Péntek - Szombat
11:00-23:00

Vasárnap
11:00-20:00

Éttermünkben különböző rendezvények lebonyolítását vállaljuk:
- Esküvők, bankettek, érettségi találkozók, legény- és leánybúcsúk, céges összejövetelek -
...akár szálláslehetőséggel!

A sportolni vágyóknak vagy csak egy kis kikapcsolódást igénylőknek ajánljuk TEKEPÁLYÁNKAT, ahol az étteremtől független kiszolgálást biztosítunk.

Az étteremben és a panzióban vezeték nélküli internet szolgáltatás (WiFi) ingyenesen áll a vendégeink rendelkezésére.

 Fotógaléria

panzió, szállás, étterem, restaurant, gasztronómia, tekepálya,
Vissza... Partner weboldala