Lipóti Termálfürdő

Típus

Termálfürdők, Gyógyfürdők


Elérhetőségek

Lipóti Termálfürdő Kft.

9233 Lipót, Fő út 84.

Tel.: +36-96/215-723

E-mail: info@lipotfurdo.hu

Partner weboldala

Általános adatok

Lipót falu a csodálatos Szigetköz közepén, Győrtől 25 km, míg Mosonmagyaróvártól 18 km, az öreg Dunától 1 km-re található. A termálfürdő a 65°C-os termálvizével évek óta a családok, pihenni vágyók kedvelt üdülőhelye. A 3 hektár öntözött gyepfelületű, 2002-es évben teljesen felújított strand két termálmedencével, egy úszómedencével, 600 m2 élménymedencével, gyermekpancsolóval és gyermekmedencével gyönyörű szigettel, patakkal, vízimalommal (szauna) várja a vendégeket.
A termálfürdő Húsvéttól október 15-ig minden nap reggel 9-túl este 20 óráig 1600 m2 vízfelülettel; 38, 32 és 25°C-os termálvizes medencével, víz alatti masszázzsal, nyakzuhannyal, látványelemmel bővített malomszaunával várja a vendégeket.

Szolgáltatások

A termálvíz összetétele: alacsony keménységű, nátrium-hidrogén, karbonátos, fluoridos hévíz. Előbb 1993-ban ásványvízzé, majd 2004-ben gyógyvízzé minősítették.
A termálfürdő étterme önkiszolgáló és éttermi rendszerben melegkonyhai ételekkel is, kellő hőmérsékletre lehűtött italokkal, valamint fagylalttal várja a vendégeket.
Az úszáson, fürdőzésen kívül röplabda és mini golfpálya áll a sportolni vágyók rendelkezésére, ezen kívül a gyönyörű gyepszőnyegen a futballozni vágyók is hódolhatnak sportjuknak. A termálfürdőn kívül ideális kerékpározási lehetőségek találhatók, Szigetközben a vízisport kedvelői is csodálatos lehetőségeket találnak, a horgászási és a lovaglási lehetőség is adott.
Ajánlott kiránduló helyek:
Szigetköz
Környékbeli falvak
Győr és Mosonmagyaróvár
Továbbá Ausztria és Szlovákia.

 Fotógaléria

termálfürdő, gyógyfürdő, wellness, gyógyászat, terápia, gyógyvíz, szauna, masszázs, élményfürdő, csúszda, szolárium, üdülési csekk, hotel, étterem, szállás
Vissza... Partner weboldala