Nádasdy Vendéglő

Típus

Éttermek


Elérhetőségek

Nádasdy Vendéglő

H-9600 Sárvár, Nádasdy u. 64.

Tel./Fax.: +36- (95) 320-506

E-mail: info@nadasdyrestaurant.hu

Partner weboldala

Általános adatok

A sárvári Nádasdy vendéglőben a barátságosság, a mosoly mindenkinek jár. Minden munkatársunk arra törekszik, hogy a vendégeink megkapják azt, amiért betértek hozzánk. Amint a vendég belép az ajtón, figyelünk a kívánságaira, elvárásaira.

Szakácsaink ugyanolyan otthonosan mozognak a nemzetközi konyha ételeinek elkészítésében is, mint a magyar illetve a vasi specialitások területén (például: sült csülök, töltött káposzta, dödölle).

Nemcsak a pincérek és a szakácsok igényessége határozza meg az vendéglő arculatát, hanem valamennyi dolgozóé: a mosogatótól a takarítóig. Tudjuk: a részletekben rejlik a lényeg. A tiszta pohár, a jó minőségű szalvéta, a kifogástalan mellékhelyiségek, a kellemes környezet ugyanolyan fontos része a szolgáltatásnak, mint a finoman, jól elkészített étel.

Messze földről is kapunk képeslapokat vendégektől, akik jól érezték magukat nálunk, például itt tartották a lakodalmukat, és a nászúton eszükbe jut: van az a jó kis vendéglő Sárváron!

Szolgáltatások

A Nádasdy vendéglő kínálata tükrözi kreatív szakácsaink egyéniségét. Jól ismerik a nemzetközi konyha ízeit, de a jellegzetes magyar ételek elkészítésében is remekelnek: világra szóló a sült csülök nálunk, a hagyományos, magyaros, káposztával készült ételekkel törzsvendégeket szereztünk.

A fürdőturizmussal Sárvárra érkező vendégek kedvelik az olyan helyi gasztronómiai különlegességeket, mint a tejfölös dödölle vagy a tócsni. A gyógyvízben töltött nap után éhesebb az ember, jól esnek az ínyencségek, sokan igénylik az egyre inkább elterjedőben lévő egészséges életmód jegyében készült, zöldséges, gyümölcsös, könnyebb ételeket.

A konyhafőnök kívánság szerint ? előrejelzés alapján ? bármilyen ételt elkészít, például vegetáriánusoknak vagy lisztérzékenyeknek.

A kalóriákat feltüntetjük az étlapon. Lehetőség van kis adag rendelésére is.

Az a la carte mellett napi és heti menüket készítünk. Heti menüre előfizetési lehetőség is biztosítva, aminek ára 580,- Ft. A menüs étkezésre 11:30-tól 14:30-ig van lehetőség. Lehet fizetni étkezési jegyekkel és üdülési csekkel is.

Nálunk a pálinka igazi, eredeti, házi főzésű. Az akciós ajánlatunk keretében alkalmanként, aki 24 órával előbb foglal asztalt a Nádasdy vendéglőben, mint ahogy megérkezik, egy kupica házi pálinkát kap ajándékba.

Vendégeink a konyhába is bejöhetnek. Nem azért, mert látványkonyha a miénk, hanem azért, hogy lássák, hol készül az étel. Mi ezt a kíváncsiságot jogosnak érezzük. Bármikor fel vagyunk készülve az ilyen látogatásra: a vendég még azt is megnézheti, tiszta-e a mosogató széle. Gondoskodunk arról, hogy ez az élmény is vonzóbbá tegye a Nádasdy éttermet, továbbvigye a sárvári vendéglátás jóhírét.

 Fotógaléria

termálfürdő, gyógyfürdő, wellness, élményfürdő, medence, üdülési csekk, fogadó, panzió, étterem, szállás, esküvői vacsora, céges, baráti rendezvények, születés- és névnapok helyszíne, borkóstoló, gasz
Vissza... Partner weboldala