Nagyatádi Termál- és Gyógyfürdő

Típus

Termálfürdők, Gyógyfürdők


Elérhetőségek

7500 Nagyatád, Széchenyi tér 11.

Telefon: 82/351-802, 82/553-590

Fax: 82/553-591

E-mail: gyogyfurdo@nagyatad.hu

Partner weboldala

Általános adatok

Nagyatádon, a parkok és fürdők városában fúrt termálkút vizét 1906 óta használják fürdőzésre. Nagyatád szívében, a Széchenyi tér hangulatos parkjában épült Gyógyfürdő messze földről csalogatja ide a látogatókat.

A fürdő- és ivókúrára egyaránt alkalmas termálvíz az ország legjobb hatású minősített gyógyvizei közé tartozik. Reumatikus betegségek, ízületi panaszok gyógyítására és törések utáni rehabilitációra, nőgyógyászati panaszok enyhítésére és gyomorbántalmakban szenvedőknek egyaránt ajánlják. Az 1997-ben felújított, majd 2006-ban újjávarázsolt fürdőben szakorvosi irányítás mellett balneo-hydroterápiás, kis- és középfrekvenciás elektroterápiás kezelések és különböző masszázsok vehetők igénybe.

Szolgáltatások

A Gyógyfürdő háziorvosi vagy szakorvosi beutalóval Magyarország egész területéről fogadja az érkező betegeket a gyógyfürdőellátások szolgáltatásával. A külföldi vendégek és a belföldi turisták számára a kezeléseket orvosi vizsgálat után kiválasztott gyógykúrákkal biztosítják. A fedett medencetérben 32, 38 és 42 °C fokos gyógymedencék és külön helyiségekben kádfürdők állnak a gyógyulni vágyók rendelkezésére. A látogatók az épületben finn mintájú szaunát és átriumos medencét is használhatnak. A gyógyfürdő egész területe és megközelítése akadálymentesített. A fürdőparkban lévő szabadtéri medencék, csakúgy, mint a fürdő egésze minden évszakban várja látogatóit. Az intézmény 2000 óta tanúsított ISO minőségirányítási rendszerrel rendelkezik.

A gyógyfürdő szolgáltatásai

* Medencefürdők
* Kádfürdő
* Víz alatti csoportos gyógytorna
* Egyéni és csoportos száraztorna
* Súlyfürdő
* Szénsavas fürdő

* Víz alatti vízsugár-masszázs (tangentor)
* Rekeszes galván
* Iszappakolások
* Gyógyszeres pakolás
* Ultrahang
* Szelektív ingeráram
* Galvánáram

* Bioptron lámpa
* Tens
* Interferencia
* Gépi masszázs
* Kézi masszázs
* Orvosi gyógymasszázs
* Pedikűr, manikűr
* Büfé

Nyitva tartás egész évben: Hétfő: 7.00-16.00
Kedd-vasárnap: 7.00-18.00


 Fotógaléria

termálfürdő, gyógyfürdő, wellness, gyógyászat, terápia, gyógyvíz, szauna, masszázs, élményfürdő, csúszda, szolárium, üdülési csekk, hotel, étterem, szállás, gyógyászat, gyógykezelés
Vissza... Partner weboldala