Szent Gróth Termálfürdő

Típus

Termálfürdők, Gyógyfürdők


Elérhetőségek

8790 Zalaszentgrót, Zalabéri út

Telefon:+36- 83-708 000 , 30-387-6676

Fax: 36-83-708 003

Partner weboldala

Általános adatok

A 2001 óta üzemelő fürdőkomplexum impozáns kiszolgáló épületekkel, 5 szabadtéri medencével, csúszdával, 4 fedett medencével és ingyenes parkolási lehetőséggel várja vendégeit.
A Szent Gróth Termálfürdő a Zala völgyében, a termálvölgyben, a Zala folyó partján lévő 33 hektáros ligeterdőben, szőlődombok lábánál, a természet ölében fekszik. A környék változatossága és szépsége valamint a fürdő igényes kialakítása egyaránt vonzza mind a hazai, mind pedig a külföldi látogatókat.

Szolgáltatások

A teljes kikapcsolódást nem csak a kellemes termálvíz, a festői környezet és a tiszta levegő, hanem sportlétesítmények - teniszpályák, foci, és strandröplabda pálya, játszótér, lengőteke és a fürdő területén lévő három horgásztó is elősegíti.
Jelenleg 5 szabadtéri (két ülőpados, egy úszó és két gyermekmedence), 4 fedett medence (egy ülő, úszó- és egy tanmedence, a gyermekeknek pancsoló), valamint egy csúszdás élménymedence várja a vendégeket.
Létesítményünkben a teljes vízfelület jelenleg több mint 1.100 m2.
A fürdőzés mellett egyéb szolgáltatásaink - masszázs, 2X25 fős szauna, 12 személyes gőzkabin, fényterápia, szolárium és fitnessterem - is a vendégek rendelkezésére állnak.
2004 májusától a fürdő területén mediterrán drinkbár, 2 fagylaltozó, 4 büfé és ajándéküzlet működik.
Vendégeink napozóágyat, napernyőt, tenisz felszereléseket, labdákat, kerékpárokat és egyéb sportszereket kölcsönözhetnek.

 Fotógaléria

termálfürdő, gyógyfürdő, wellness, gyógyászat, terápia, gyógyvíz, szauna, masszázs, élményfürdő, csúszda, szolárium, üdülési csekk, hotel, étterem, szállás
Vissza... Partner weboldala