Tatabányai Gyémánt Fürdő

Típus

Élményfürdők


Elérhetőségek

Tatabányai Gyémánt Fürdő
Cím: 2800. Tatabánya, Cseri u. 33.
Tel.: 34/309-390
Fax.: 34/309-391
E-mail: titkarsag@cserikft.hu

Partner weboldala

Általános adatok

A Gyémánt Fürdő, Magyarország egyik legszebb fekvésű élményfürdője 2009 májusában nyílt meg. Az élményfürdő dús erdők és a festői Vértes és Gerecse hegyvonulatainak ölelésében, pár perces autóútra található Tatabánya városközpontjától, valamint az M1 autópályától az Óvárosban. Budapest 25, Győr 35 perc autóval, Szlovákia 30 perc távolságra. A tatabányai Gyémánt Fürdő a családok fürdője. Jöjjön el hozzánk, és oldja fel feszültségét a természetes, simogató ásványvízben!

A tatabányai Gyémánt Fürdő Magyarország egyik legegyedibb élményfürdője. Különleges belső hangulat, csodálatos tágas terek és szinteltolásban függő medencék jellemzik, melyek a fürdőt körülölelő érintetlen völggyel tökéletes összhangban állnak.

A több mint 4.000 m2 területen elhelyezkedő, a közel 60 éves Cseri Strand helyén kialakított élményfürdő 15 medencéjével, szauna világával és keleties hangulatú pihenőterével egyedülálló. A Gyémánt Fürdő medencéit vértesi ásványvízzel töltjük meg, amely 300 méter mélyből tör a felszínre. A Vértes dombjainak zord, hűvös, szűk völgyei, bükkösei számtalan forrásban engedik felszínre Magyarország egyik legfinomabb ásványvizét. A fürdő valamennyi medencéje kémiai adalékanyagoktól mentes, a legmodernebb szűrési technikákkal tisztított.

A Gyémánt Fürdő épületét körbefogja a strand és az 50 méteres sportuszoda nyáron fedetlenül kéklő vize, télen fehér kupolasátra. A romantikus menedéket, kényeztető pihenést biztosító régi fák és gondozott park nyáron jóleső érzést nyújt vendégeinknek, akik a mindennapok feszített ritmusából hozzánk érkeznek.

Szolgáltatások

A Gyémánt Fürdő hét beltéri medencével és számtalan élményelemmel várja télen-nyáron a kikapcsolódásra vágyókat.

Megtalálható itt minden, ami a felüdülést szolgálja: fekvőmasszázs, jacuzzi, nyakzuhany, masszírozó fúvókák, vízesés és sodrófolyosó, valamint két teljesen zárt beltéri csőcsúszda.

A Gyémánt Fürdő szauna világa a nyugalom és a kikapcsolódás tökéletes menedéke.

Fittness:
- Aqua-relax
- Vízigimnasztika
- Pilates

Masszázs:
- Thai
- Wellness
- Talpreflexológia

Játszóház

Sportuszoda

Strand

 Fotógaléria

termálfürdő, gyógyfürdő, wellness, gyógyászat, terápia, gyógyvíz, szauna, masszázs, élményfürdő, csúszda, szolárium, üdülési csekk, hotel, étterem, szállás, fallabdapálya, fitneszterem, pezsgőfürdő, s
Vissza... Partner weboldala