Termál Panzió Igal

Típus

Panziók, Fogadók


Elérhetőségek

7275 Igal , Rákóczi tér 28.
Tel.: +36-82/573-014, 573-015
Fax: +36-82/573-013
Mobil : +36-30/2670-432 , 70/374-0818
E-mail : igal@termalpanzio.t-online.hu

Partner weboldala

Általános adatok

Igal, ez a hangulatos Somogy megyei község a Balaton (40 km) és Kaposvár (25 km) között található. Az ország egyik legjobb hatásfokú gyógyvize méltán tette híressé a települést Európa-szerte. A feltörő alkáli-kloridos és hidrogén-karbonátos hévíz jodid-ion tartalmánál fogva a jódos gyógyvizek csoportjába sorolható. Ezáltal igen jó eredménnyel alkalmazható reumás mozgásszervi betegségek és keringési zavarok, ízületi és gerincbántalmak, valamint nőgyógyászatban a krónikus gyulladásos megbetegedések kezelésében. A fürdő területén hatékony orvosi felügyelet biztosítja a betegek gyógyulását.

Termál Panzió Igal központjában, közvetlen a fürdő szomszédságában 25 szobával várja kedves Vendégeit. Olyan környezetet biztosít, ahol szívesen eltöltenénk pár romantikus napot, egy hétvégét az aktív életmód jegyében, vagy egy hét testi ? lelki feltöltődést. A célt mindenki maga választja, mi adjuk a lehetőséget, hogy minden úti cél végállomásra találjon.

Szolgáltatások

A Panzió egy épületből áll, kapacitása 25 szoba, az alsó szinten információs portaszolgálat van, itt történik a be- és kijelentkezés. Egy szinttel lejjebb étterem, drinkbár, a teraszon grillterasz és bogrács lehetőség áll rendelkezésre.
A recepciónál teniszpálya, kerékpárok bérelhetők, lovaglás és kocsitúrák rendelhetők. Kívánságra mikrobuszos/autóbuszos kirándulásokat szervezünk a környékre, a Balatonhoz, Kaposvárra és Budapestre (167 km).

Egyéb szolgáltatásaink: masszázs, szauna, saját parkoló, horgászási lehetőség.

Minden kedves vendéget sok szeretettel várunk.

 Fotógaléria

termálfürdő, gyógyfürdő, wellness, gyógyászat, terápia, gyógyvíz, szauna, masszázs, élményfürdő, szolárium, üdülési csekk, panzió, hotel, étterem, szállás, pezsgőfürdő, finn és infra szauna
Vissza... Partner weboldala