Vándor Vigadó

Típus

Panziók, Fogadók


Elérhetőségek

Vándor Vigadó

8900 Zalaegerszeg, Egerszeghegy 17.

Tel./fax: +36-92/323-918

Email: info@vandorvigado.hu

Partner weboldala

Általános adatok

A Vándor Vigadó Zalaegerszeg határában, a Zalai dombság egyik legszebb részén található. Amellett, hogy ideális feltételeket kínál a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz, megfelelő kiindulópont a környékre - a közeli Gébárti tó, az Aquacity és termálfürdő, az Őrség, Zalakaros, Hévíz, Kehidakustány, a Balaton - vagy akár a szomszédos Ausztriába irányuló kirándulásokhoz. A Vándor Vigadó 1995 óta üzemel mai formájában, de a tulajdonos Bödör Károly és családja már közel 20 éve foglalkozik vendéglátással. Ez idő alatt folyamatosan szépítették a fogadót és az éttermet, valamint bővítették a vendégek számára kínált szolgáltatások körét.

Szolgáltatások

A fogadóban 3 db kétágyas szoba zuhanyzóval és WC-vel, 2 db háromágyas szoba közös zuhanyzóval és WC-vel, valamint 3 db apartman jellegű 4-6 férőhelyes szoba zuhanyzóval várja vendégeinket. Minden szobában színes tv is van. A vendégek rendelkezésére áll az emeleti közös konyha és tálaló, de kívánság szerint az étkezések megoldhatók a fogadó éttermében.
A fogadó főépületében tizenhat fő befogadására alkalmas különterem igényelhető vállalati megbeszélések, családi összejövetelek, baráti találkozók hangulatos lebonyolítására.

 Fotógaléria

termálfürdő, gyógyfürdő, wellness, élményfürdő, medence, üdülési csekk, fogadó, panzió, étterem, szállás, esküvői vacsora, céges, baráti rendezvények, születés- és névnapok helyszíne
Vissza... Partner weboldala