Várkapu Vendéglő - Panzió

Típus

Panziók, Fogadók


Elérhetőségek

Telefon: +36-95-326-475, +36-95-320-475, +36-95-326-900, +36-30-600-7234
E-mail: varkapu@varsat.net
pentek@varkapu.hu

Partner weboldala

Általános adatok

Az üdülni vagy megpihenni vágyókat egy családias hangulatú, 9 szobás, zárt parkolóval, szaunával rendelkező panziónkba várjuk!
Elhelyezés: 2,3,4 ágyas, fürdőszobás, tévés, telefonos szobákban!
Éttermünkben és pincékben különleges gasztronómiai és kulináris élvezetekben lehet részük a hozzánk betérőknek.

Szolgáltatások

Éttermünk sajátosságát a régi, magyaros ételek felkutatása és felelevenítése, elkészítése adja. Magyarságunkat tükrözi a ?Magyar borok és ételek" című gasztronómiai gálasorozatunk is, melynek során havonta egy-egy jeles hazai borvidék, illetve neves borász nedűi mellé készítünk mára már elfeledett, ám ízes, magyaros ételeket.
Éttermünk szezononként megújuló, rusztikus kivitelű étlapján a világhírű magyar konyha remekei mellett természetesen a mai kornak megfelelő, internacionális ételajánlat is megtalálható. A nemzetközi kínálatot azzal tesszük teljessé, hogy vendéglőnkben rendszeresen külföldi vendégszakácsok mutatják be országuk, régiójuk sajátos ételeit-italait.
Házunk specialitásai közé tartozik különleges, házi készítésű kecskesajt ajánlatunk, bárány-, kecske-, borjú- és szürkemarha húsából készített ételeink széles választéka, valamint erdei gomba- és vadhúsételeink.
Gyertyafényes estéinket egy sikeres és felkészült szakmai stáb, valamint kellemes programok teszik teljessé!

Pizza express szolgálatunk minden nap 12.00-22.00 között a 06/95-320-475-ös telefonszámon várja a megrendeléseket. Nálunk minden 11. pizza ingyen van!
Teraszunkon, mely közvetlenül az ódon vár és a patinás várpark mellett, csodálatos környezetben található, felejthetetlen nyárestéket tölthet el.
Az étteremben mindenfajta hitelkártyát elfogadunk!

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket, az üdülni és pihenni vágyókat a város egyik legszebb, történelmi korokat idéző részében. Központi helyen, mégis nyugodt, csendes, zöld környezetben, egy óriási park szomszédságában található családias hangulatú panziónk. Kilenc szobás - 2,3,4 ágyas, fürdőszobás, televízióval és telefonnal felszerelt - szálláshelyünk zárt parkolóval, szaunával, szoláriummal áll a kikapcsolódni vágyók rendelkezésére.
Vendégeink nyaranta hangulatos kerti grill-partikon vehetnek részt!

A Várkapu Vendéglő szakavatott, szakmailag felkészült csapata vállalja állófogadások, rendezvények szervezését és lebonyolítását 50-től 500 főig.
Cégek és baráti társaságok, kollektívák megrendeléseit teljesítjük, a városban és környékén. Már komoly referenciákkal rendelkezünk!

- Zárt parkoló
- Ingyenes wifi - lehetőség
- Széf
- Telefon

 Fotógaléria

Vissza... Partner weboldala